2777
2789

من و طرفم الان ۲۸ روزه کاتیم

اصلا حال روحیه خوبی ندارم و کارم شده گریه 

میشه اگ کسی ف*ال یا هرچیزی ک بلده برام بگیره ببینه بازگشت داره بهم یا نه؟؟

مرسی خواهریا😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا هیچکس فالش راست نیست 😐ولی در کل اگه میخواست برگرده تا الان برگشته بود تونسته یکماه تحمل کنه خب یعنی این  رابطه واسش مهم نیست تو هم مثل خودش باش خودت و سرگرم‌کن یادت بره

اینجا هیچکس فالش راست نیست 😐ولی در کل اگه میخواست برگرده تا الان برگشته بود تونسته یکماه تحمل کنه خ ...

اصلا نمیدونم چرا همچین کرد....اییینهمه ادعای دوست داشتن چی بود پس؟؟؟یه بار رفت بعد دوروز اومد یه بار رفت بعد چهارروز اومد ....اینبار اینجوری شد

ن زنگ زدم ن پیام دادم هیچی

اصلا نمیدونم چرا همچین کرد....اییینهمه ادعای دوست داشتن چی بود پس؟؟؟یه بار رفت بعد دوروز اومد یه بار ...

افرین نه زنگ‌ بزن نه پیام بده بزار اون انقدر بیوفته دنبالت ک ب غلط کردن بیوفته آدمی ک حاضر شد یکماه اینجوری اشک بریزی ارزش نداره بخدا تو ب فکر خودت باش فقط اگه دوست داشته باشه اینکارو نمیکنه 

افرین نه زنگ‌ بزن نه پیام بده بزار اون انقدر بیوفته دنبالت ک ب غلط کردن بیوفته آدمی ک حاضر شد یکماه ...

من بمیرمم ن پیام میدم ن زنگ میزنم هربار عکس پروفشو بازدیدشو بیوشو ازم هاید کرده اینموقعا...حالا اینبار نمیدونم شمارمو پاک کرده یا چی ...ولی ن عکس پروف ن بیو ن لست سین ....معلوم نیس