2777
2789
عنوان

رانندگی 😫 گواهینامه دارا بیان

317 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

من دیروز دومین جلسه شهریم بود قبلا هم اصلا سابقه رانندگی و پشت فرمون نشستن نداشتم ولی حس میکنم خوب یاد نمیگیریم نمیتونم حواسمو جمع کنم همه چیو کنترل کنم 

همش استرس دارم یاد نگیرم یه مشکل دیگم هم اینه که با فرمون مشکل دارم نمیدونم چقدر باید بچرخونم 

بنظرتون طبیعیه خیلی استرس دارم 

اوووففف هنو جلسه اوله اشکال نداره ، من تا جلسه اخر هرروز تر میزدم 😂  

الن پنج ساله گواهینامه دارم

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اولشه درست میشی الکی بخودت استرس نده و بگو من میتونم 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

عزیزم درست میشه هنوز دو جلسه رفتی نا امید نباش با تمرین همه رو اکی میشی 

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.