2777
2789
عنوان

سقط وبارداری مجدد استرسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 38 پست
ن بابا ۶ماه خیلییعععه

اره خیلیه میگن تا هورمونا سطحشون خوبه بذارین باردار شین من ۷ ۸ تا مختصص رفتم 

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا ۶ماه خیلییعععه

دیگه خود دانید من با سابقه ۲ تا سقط گفتم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
دقیقا میگن ماهای اول سقط نیازنیس صبر رحم بعدسقط خیلی مقاومتش بهتره تاخیلی صبرکنن دیرباردارمیشن

حتی ب منم ک شیش ماه زایمان زودرس کردم و بجمو از دست دادم همینو گفتن

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
ممنم علایم پریود داشتم سربارداری قبلی

اخه دوسه روز پیش بیبی زدم خبری نبود.البته دوستان اینجا میگن زود زدی.بیبی یه هفته تاخیر داشته باشی نشون میده.نمیدونم ولی خودم اصلا حس حاملگی ندارم.دعا کن برام.انشالاه توام به زودی مادر شی

من ۷هفته و۵روزبودم. همسایمون ۹ماهه بچش توشکم مرد. گف ۶ماه دیع بیار الان بچش ۵ماهشه🥰

انشالله خدا کمک منم کنه😔

اخه دوسه روز پیش بیبی زدم خبری نبود.البته دوستان اینجا میگن زود زدی.بیبی یه هفته تاخیر داشته باشی نش ...

نکران نباش نشدیم غصه نخور انقد استرس داری معلومه اینجوری باردارنمیشی ک خاهر. اول بیخیال باش بعدد. ماه بعد انشالااااا. ورزش کن پیاده روی کن دکترمن گف ۶کیلولاغرشم

خدابزرکه پیش اومد چکارمیشه کزد بازخداروشکر توشکم سقط شد دنیانیومد ک ازدست بره

۲۰ هفته یعنی ی نوزاد کامل ۲۵ سانتی...تو دستام تموم کرد

نکران نباش نشدیم غصه نخور انقد استرس داری معلومه اینجوری باردارنمیشی ک خاهر. اول بیخیال باش بعدد. ما ...

من یک کوچولو شکم دارم دکتر گفت چربی دور شکم خوب نیست کمش کن.انشالله هرچی خدا بخواد.