2777
2789
عنوان

خارش شدید کف پا بعد از آزمایش بتا

222 بازدید | 9 پست

هنوز یک هفته نشده که جواب آزمایش بتا اومده و متوجه شدم باردارم.

امروز صبح با خارش شدید کف پا بیدار شدم.

میگم شدید شدیدا

یعنی تنها راه آروم شدنش کندن کف پام بود.

نیم ساعت کل کفش میخارید و هیچ نقطه مشخصی نبود که بگم نیش پشه است.

با آب یخ پام رو شستم و دراز کشیدم بعد از چند دقیقه کمتر شد و برطرف شد.

من از طریق ای وی اف باردار شدم و خیلی دارم دارو استفاده میکنم.

کسی بوده تجربه مشابه داشته باشه؟

من تو حاملگی یه هفته خارش کل بدن داشتم بنظرم اثر دارو میشه 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم. شما اول بارداری این مشکل رو داشتی یا آخرش؟  میگن ممکنه از کبد باشه، آزمایش کبدی د ...

آره هیچ مشکلی نداشتم تو بارداری فقط دارو آمپول دکتر میداد که سقط نشه چون خونریزی داشتم بنظرم ماه ۳ و ۴ بود 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
خیلی ممنونم. خدا رو شکر.😍 دعا کن من هم به سلامت این دوره رو بگذرونم

انشالله عربزم بسلامتی میگذره ...منم اقدامی ام منتظر ام آخر ماه تستم مثبت شه بعد ۴ سال دوباره دوست دارم باردار باشم اگه خدا بخواد 

آخی ایشالا که میشه. بیا بهمون خبر بده خوشحالمون کن

فدات شم باش عزیزم 

سلام ببخشید شما علائم دیگه ای از بارداری دارین؟ مثلا خواب زیاد،…

سلام عزیزم.

یه مقدار اشتهام تغییر پیدا کرده.

به بعضی چیزا میلی ندارم.

ولی در کل بیشتر میخورم چون همش گشنمه.

و بله. چیزی که بیشتر از همه مشخصه خواب‌آلودگیه