2777
2789
عنوان

توروخدا بگین سنگ کلیه مو چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8832 بازدید | 85 پست
عمل شوهرمن سنگ شکن نبود.. لوله حالب تنگ بود دفع نمیشد..یه چیزی مثل فنر توی لوله حالب گذاشتن که دفع ب ...

بیشتر ترسیدم 

چون ماله منم توو حالب گیر کرده

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
من معده درد دارم قرص میخورم. کلا بدغذام  با این گیاهیا هم کنار نمیام البتع یه سریشون رو مصرف ...

من همیشه بجای ترب سفید سیاهش رو می‌خرم نترس از لحاظ طعم همون طعم سفید رو داره فرقی نداره اصلا

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدی لایکم کن پیشنهادی بدم بهت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ترسیدم  چون ماله منم توو حالب گیر کرده

نه.عملش با بی حسی بود. ودوسه ساعت بعد از عمل مرخص شد... اابته سونووسی تی اسکن و...داد اونجا مشخص شد لوله حالب تنگه..ده تا ازمایشهای مختلف..اخرشم خطرناک شد کراتینین رفت بالا..دکتر تا ازمایش رو دیدگفت همین الان برو بیمارستان بستری شو واسه عمل..چندساعت بعد عملش کردن....برای درد از،شیاف استفاده میکنی؟ نگران نباش بالاخره دفع میشه... 

پارسا پسرمامان😍
شربت گیاهی اورتیکا عالیه 

اگه بتونم بخورم 

والا شربت زینک خریدم انداختم اشغالی 

کلا مشکل دارم 

قرص بهتره باز 

اونموسختمه ولی ترجیح میدم

ابجوپیداکن دگه بقیه چیزااثرنداره

خیلی باحالی

خانواده م مذهبیه ن 

از کجا گیر بیارم 

یه دوست پسرم داشتیم فعلا خدابیامرز شده

برو متخصص اورولوژی بهت دارو بده،داروی ادرار آور و پروستات .

پیاده روی و خوردن مایعات درمانشه . من روزی دو ساعت پیاده روی میکردم و مرتب اب میخوردم . دلستر و دلستر کلاسیک هم میخوردم .،عرق پونه هم خوبه.چون توحالب گیر کرده تلاش نکنی دفع نشه، عفونت میکنه .

من با این روش سنگ هام دفع شد .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اگه بتونم بخورم  والا شربت زینک خریدم انداختم اشغالی  کلا مشکل دارم  قرص بهتره باز ...

هرجور شده بخور دوستم داشت از درد میمیرد خورد یکم راه رفت افتاد راحت شد ..دستورش پشتش نوشته من به خیلیا میشنهاددادم نتیجه گرفتن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ادرارم خون هست، دکتر هم‌گفت دفعش کن خط داره چیکار کنم خوبر همین الان داره اذیت میکنه یه قرصی هست ...

داداش من سالیانه میگیره

بیشتر هم قطره ی سنگکل مصرف میکنه

ی مدت هم ترب سیاه ابجش رو میخورد

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

برو متخصص اورولوژی بهت دارو بده،داروی ادرار آور و پروستات .  پیاده روی و خوردن مایعات درمانشه ...

رفتم هاشمی نژاد ، اونجا همه متخصص اورولوژی 

همه رو خوردم بخدا 

انقدر پریدم شب از پا درد پماد میزدم پاهام