2777
2789
عنوان

مشهدی داریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 42 پست
التماس دعا... دعا کن بطلبه وبیایم زیارت  

چشم محتاجم به دعا 

انشاالله به همین زودی شما هم دعوت بشین مشهد

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون..به سلامت برین‌وبرگردین

فدات⚘

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

التماس دعا... دعا کن بطلبه وبیایم زیارت 

من چند وقت بود از دلتنگی زیارت داشتم میمردم 

ینی کربلا و مشهد و ... از ذهنم بیرون نمیرفت . کلی گریه زاری و التماس و فلان بعد دیگه ناامید شدم ول کردم 

حالا الان که من اصلا فکرشو نمیکردم و حالمم خوب نبود و حوصله راهو نداشتم یهو انگار همه چی اوکی شد بریم. به مامانم میگم انگار یه بچه ام که حالش بده باباش بغلش میکنه ببینه چشه🙃♥️

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
عزیزم روزا خیلی گرمه ولی شبا سرده.  اگر همه تون بزرگسال هستین در حد پلیور همراهتون باشه خوبه، ...

چشم ممنونم عزیزم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

اسی هوای گوشیتو داشته باش نزنن ازت ، گوشی داداشمو تو حرم زدن ازش 

اسی هوای گوشیتو داشته باش نزنن ازت ، گوشی داداشمو تو حرم زدن ازش 

بالاخره تو جاهای شلوغ پیش میاد 

چشم ممنونتم 

عزیزم ...ان شااله به سلامت برید و برگردین امام رضا دلتو شاد کنه

سلامت باشید به دعای شما ان‌شاءالله 

ان‌شاءالله هرکس که دلش میخواد زودی قسمتش بشه 

اونجوری هم نیس دگه 

دآرم میگم من سردمه برای بقیه خوبه

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻