2777
2789

خودت چی فکر میکنی؟

تا حالا به این فکر کردی که فلسطین چرا اشغال شد؟

شباهتی بین خودمون و فلسطین احساس نمیکنی؟

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859

قفلش کن تا شوت نشدی بیرون😁

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تعداشون زیاد شده در کشور و دارن بدون مالیات زندگی میکنن و با هزینه کمتر کار میکنن که باعث میشه خود ایرانیا نتونن کار کنن زیاد . و اینکه تجاوز هم از ترفشون هست و بعضی هاشون طوری رفتار میکنن که انگار ما رفتیم کشورشون . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

چی بگم حق مطلبو ادا کنه برای جماعتی که خودشونو زدن به  خواب 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

قفلش کن تا شوت نشدی بیرون😁

هر هر هر 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

قضیه مثل اسرائیل فلسطینه 

افغان امدن داخل تولید مثل میکنن خونه و زمین میخرن و تا چند سال دیگه جمعیتشون بیشتر میشه و بازم بیشتر زمین و خونه میخوان و اینجوری ما میشیم مردم فلسطین ک باید بجنگیم برای خاک خودمون

هر هر هر  

چتهههه😳😳 

موضوع ممنوعه زده

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
چون تعداشون زیاد شده در کشور و دارن بدون مالیات زندگی میکنن و با هزینه کمتر کار میکنن که باعث میشه خ ...

خیلی زیاده موضوعات ولی من در همین حدش رو میدونم . تولید مثلشون زیاد هست . ایرانی ها الانا یه بچه نهایت دوتا میارن . اما ... ها چند بچه دارن و اگر همینطور پیش بره تعداد ایرانی ها خیلی کمتر میشه و مردم اون کشور ایران رو بدست میگیرن و اوضاع بد میشه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

چتهههه😳😳  موضوع ممنوعه زده

عجب به بعضیا خوش گذشته گویا

خودت چی فکر میکنی؟ تا حالا به این فکر کردی که فلسطین چرا اشغال شد؟ شباهتی بین خودمون و فلسطین احسا ...

بخاطر اینکه یهودیا را بردن بعد جنگ جهانی فلسطین 

ولی اون متفاوته از نظر من 

یهودیا پولدار بودن قدرت داشتند و دولت انگلیس حمایتشون میکرد

عجب به بعضیا خوش گذشته گویا

خدا شفاف بده خواهر چی زدی سر صبحی😂😂😂

خدا شفاف بده خواهر چی زدی سر صبحی😂😂😂

😊