یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم دیگه مثل قبل نیست چندین ماه هرجاومیرم آرایشگاه ناخن کارش بیکاره درحالی که پارسال به بدبختی نوبت گیرت میومد چیزی که حس میکنم اطرافیانم هم دیگه ترمیم نمیرن
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹
بنظرم دیگه مثل قبل نیست چندین ماه هرجاومیرم آرایشگاه ناخن کارش بیکاره درحالی که پارسال به بدبختی نوب ...
ببین همین حس میکنم یه موجی بود و داره کم میشه واسه همین شک دارم واقعا که به زودی از مد بیفته میترسم برم و پشیمون بشم وسایلشم خیلی گرون شده یوقت دستم می افته تو پست گردو چکار کنم به نظرت؟
دوستان گل وقتی برای کسی ناخن میکارید غسل و وضوح و در نتیجه نمازش باطله گناهش گردن شما ...
ببین من راجب این قضیه هم درحال تحقیقم و بهم گفتن که غسل ایناش جبیره ای واشکال نداره درامدشم اشکال نداره ولی دارم همه جوانب رو میسنجم چون حلال بودن برام بسیار مهمه