2777
2789

مثلا درس نخوندید یا مثلا با اینکه علاقه زیاد دارین به آشپزی زیاد انجامش نمیدین اگه هم بدین نمایشش نمیدین

خودتونم واقعا قبول دارین کم کاری کردین خیلی

حالا میاد بهتون میگه تو بی عرضه ای تو بی هنری هیچی سرت نیست بدرد زندگی من نمیخوری حتی سرتون منت بزاره ببین من چیکار کرذم برات تو هیچکاری نمیکنی حتی عرضه هم نداری

بعد که تا میشد حرف زد بهتون بگه بخدا من موفقیتتو میخام اینارو میگم که تکون بخوری موفق شی 

شما بودین چیکار میکردین؟

ادم با تحقیر پیشرفت میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یکی با من این رفتارو میکرد جوری میزدم دهنش که تا اخر عمرش با نی غذا بخوره  و تبدیل به اکسم ...

متنمو کامل خوندی عزیزم؟ من خودمم میدونم تنبلی کردما ولی واقعا راس میگه چون دوسم داره اینطوری میکنه؟

متنمو کامل خوندی عزیزم؟ من خودمم میدونم تنبلی کردما ولی واقعا راس میگه چون دوسم داره اینطوری میکنه؟

کامل خوندم 

اولا کسی که واقعا دوست داشته باشه همش سعی نمیکنه تغییرت بده 

یا حالا به قول خودتون نقص هات براش زیبا میشن نه اینکه تحقیرتون کنه 

اگه هم میخواد موفقیتتون رو ببینه راه های دیگه ای هم وجود داره مثلا نمیتونه مثل ادم بهتون انگیزه بده یا کمکتون کنه سرزنش اصلا درست نیس

کامل خوندم  اولا کسی که واقعا دوست داشته باشه همش سعی نمیکنه تغییرت بده  یا حالا به قول ...

میگه من مدلم اینه من ته همه چیو دیدم مدلم اینه بزنم توسر ادما تا بلندشن تکون بخورن

میگه من مدلم اینه من ته همه چیو دیدم مدلم اینه بزنم توسر ادما تا بلندشن تکون بخورن

تو هم بگو منم مدلم اینه بزنم تو دهن ادمی که زر میزنه 

تا دیگه اضافی نخوره 

از ادبیاتم ناراحت نشو خیلی عصبی شدم یه لحظه 

هنوز زنش نشدی اینه بشی که قراره با کل جهان مقایست کنه 

تو هم بگو منم مدلم اینه بزنم تو دهن ادمی که زر میزنه  تا دیگه اضافی نخوره  از ادبیاتم نا ...

اخرشم گفت ببخشید اصلا من گه خوردم و مظلوم بازی و اینا

ولی من خودم حس میکنم مردم...ولی مطمعنم ببینه میگه داری تظاهر میکنی اصلا مهم نیس برات

من باهمچین ادمی برخورد داشتم یعنی واو ب واو حرفاش ونکته ب نکته کاراش ایراد بگیر و ایرادتم بااخم و رو برگردوندن باشه ب گوه خوردن میوفته.مهم نیس ایراداتت منطقی یا بجا باشه هرچی ب ذهنت رسید بگو اگرهم دنبال منطقش گشت بگو دوست ندارم فلان حرفتو حتما ک نباید دلیل داشته باشه