2777
2789

تخمین درست بود؟ 

وزن آخرین سونو و هفته رو بگید لطفا 

و وزن تولدش

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

آره حدودا درست میگن

من نی نیم ۳ و پنجاه بود وزنش موقع تولد😍

اونروزا بهترین روزای زندگیم بود 🥰

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین وزن سونوش هفته ۳۶ بود که ۲و ۵۰۰ بود

وقتی دنیا اومد ۳۶۰۰ بود ۳۸هفته و ۲ روز بدنیا اومد

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بیخیال وزنش فقطططططط ایشالله سالم بدنیا بیاد و به خوشی

قراره بهترین حس و حال رو تجربه کنی

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....

بستگی به سونو و دستگاه هاهم داره فکرکنم من جای خیلییی خوبی میرفتم بهترین سونو با بهترین دستگاها واسه همون حدودا وزنش درست گفت روزای آخر که سونو رفتم 

وزن تولد بیشتره برای من دوبارشم وزن تولد از تخمین سونو بیشتر بود خیلی

برا من تو سونو 38 هفته نوشتن 3700. بعد اگه به این خاطر سزارین شم و بعدا بچه دنیا بیاد ببینیم کمتره چی؟ 

حیفم میاد بخاطر هیچ و پوچ سزارین شم

آخه بعضی ها گفتن تا 700 گرم کمتر بود وزن تولد بچه اش

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
ن خیلی فرق داشت..سونو ۳۷هفتم ۳۲۰۰بود ولی ۳۸ ک دنیا اومد ۲۶۰۰بود.البته خونرسانی جفت ب جنین هفته اخر ب ...

پس ممکنه کم هم بشه؟ فکر نمیکردم بچه وزن کم کنه تو رحم

بیخیال وزنش فقطططططط ایشالله سالم بدنیا بیاد و به خوشی قراره بهترین حس و حال رو تجربه کنی

مرسی عزیزدلم. 

وزنش مهمه برام چون سزارین و طبیعی بر اساس این مشخص میشه ببین بالاتر چی نوشتم 👆

وزن اخرین سونوش توی ۳۴ هفتگی ۳کیلو بود تو ۳۸ هفتگی بدنیا اومد دوکیلو و ۷۰۰ گرم بود. 

چرا انقدر کمتر؟