2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت زندگی زناشوییتون عادی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8287 بازدید | 157 پست

خانمایی که میگید هر شب یا یه شب در میون رابطه دارید، میشه بهم بگید چجوری تمایل دارید؟ آخه منم شوهرم هر شب میخواد اما من همیشه پسش میزنم و ناراحتم البته ازین موضوع. دلم میخواد منم تمایلم بیشتر بشه و همراهیش کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خب پس سخت نگیر

بگرد دنبال چیزایی که دوس داری

ببین چی حالتو خوب میکنه، چون شوهرت دوست داره، پایته

تاپ ریلکسی، میتونید باهم بشینید و یه موزیک ملایم و ریلکس کنید 

از رقص خسته شدی، جایگزین بده

اگه خسته ای، بخواه ماساژت بده، 

تو قوانین این بازی رو تعیین کن تا لذت بیشتری ببری

از قدیم گفتن اگه قانون نذاری، مجبور میشی به قوانین دیگران عمل کنی

👀
نه ببین منظورم فقط رابطه نیست. کلا دوس داره شبای رمانتیکی داشته باشیم 🤦🏻‍♀️ خیلی عاشقانه بشینیم ش ...

عزیز این چیزایی که گفتین خیلی مسائل پیش پا افتاده ای هست , اسمش رمانتیک بازی نیست که

همسرتون اگه واقعا اینا رو میخواد یعنی هیچی از شما نمیخواد , این چیزا خیلی عادیه

عذر خواهی میکنم ولی شما خیلی بی بخاری

کاش هیچ وقت این تاپیک رو نمی‌دیدم کمبود هام رو حس میکردم اما الان بیشتر حس میکنم نمونش امشب که مشخص بود من ازش رابطه می‌خوام گفت فقط سه شنبه ها و پنج شنبه ها واقعا ناراحت شدم وقتی هم که اون میخواد چون چند وقته چیزی نبوده بینمون میگم باشه و تلافی نمیکنم ما قبل بچه یا هر شب یا یه شب در میون رابطه داشتیم الان شده هفته ای یه بار و این واقعا منو اذیت می‌کنه اما شوهرم اصلا نمیفهمه

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند