2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی توضیح میدی،؟ من فکر کردم شاید هک شدم چون اینستا هم ازم میخواست که رمز عبورم رو تغییر بدم

لوکیشن امریکا،از فیلترش.کن بوده

و البته ممکنه کسی میخواسته وارد حسابت بشه یا شده که همچین هشداری داده

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋

اینستاگرام کلا لوکیشن هارو چرت و پرت نشون میده حتی اون زمانی که فیل.تر نبود هم درست نشون نمیداد

بهم هشدار میده که مثلا فلان ساعت کسی تو آمیکا وارد سیستمتون شده بعد ازم میخواد که بگم خودم بودم یا نه، بعد که میزنم نه ازم میخواد رمز عبور اینستام رو تغییر بدم

فکر کردم شاید کسی هکم کرده باشه

لوکیشن امریکا،از فیلترش.کن بوده و البته ممکنه کسی میخواسته وارد حسابت بشه یا شده که همچین هشداری دا ...

نمیدونم منم میخواستم ببینم تا الان برای کسی همچین اتفاقی افتاده

بهم هشدار میده که مثلا فلان ساعت کسی تو آمیکا وارد سیستمتون شده بعد ازم میخواد که بگم خودم بودم یا ن ...

شاید واقعا کسی وارد حسابت شده ولی به لوکیشنی که اینستا میگه توجهی نکن

حتما سریع رمزتو عوض کن

لطفا برای آمرزش روح مادرم دعا کنید و یه حمد🥲