2777
2789

منظورم آموزش و غیر حضوری بودنشه 

مثلا یکی به دلایلی نتونسته درس شو ادامه بده میتونه مدرسه بزرگسالان ادامه بده؟

شرایط سنی چیه مدارک‌ش معتبر هست؟!

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

سوال منم هست

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله مدرکش معتبره دیگه

بهش مدارس شبانه هم میگن 

شما میتونی دوسه تا پایه رو باهم برداری بخونی 

اگه افراد عادی مثلا طی ۸ سال دیپلم بگیرن شما دوساله میتونی جمعش کنه 

اموزش غیر حضوری و اطلاعی ندارم 

ولی باید سر یکسری از کلاسا حضور داشتخ باشی حتما

دیپلم مدرسه ی بزرگسال رو آموزش پرورش صادر میکنه فرقی با دیپلم مدارس روزانه نداره سوال دیگه ای داری ب ...

من سال اخر دیپلمم مونده رشتمم طراحی دوخت بوده میخام کنکور بدم برای فرهنگیان میتونم؟ 23سالمه

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
دیپلم مدرسه ی بزرگسال رو آموزش پرورش صادر نیکنه فرقی با دیپلم مدارس روزانه نداره سوال دیگه ای داری ب ...

اموزش از راه دور داره؟ مثلا غیر حضوری

شرایط سنی‌ش چطوریه!؟

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
سلام بله مدرکش معتبره دیگه بهش مدارس شبانه هم میگن  شما میتونی دوسه تا پایه رو باهم برداری بخ ...

خیلی ممنون

دیپلمتو باید بگیری

میدونم اینو

میخام بدونم با رشته طراحی میتونم برم فرهنگیان🥲اخه امشب یکی. گفت 24سال ب بعد رو فرهنگیان قبول نمیکنه

اموزش از راه دور داره؟ مثلا غیر حضوری شرایط سنی‌ش چطوریه!؟

اساساً آموزشش خودخوان هست. یعنی ثبت نام میکنی میری خونه درساتو میخونی روزای امتحان میری امتحان میدی‌ ولی میتوتی بعضی درسها رو حضوری ثبت نام کنی. یعنی چی؟ یعنی پول میدی در عوض ۳ نمره میان ترم به نمره ی برگه امتحانت اضافه میشه ولی درس رو توی خونه میخونی ، اسمش حضوریه ولی کلاسی عملا در کار نیست.  

محدودیت سنی نداره. 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
 میدونم اینو میخام بدونم با رشته طراحی میتونم برم فرهنگیان🥲اخه امشب یکی. گفت 24سال ب بعد رو ف ...

در مورد فرهنگیان اطلاع ندارم عزیز.

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄