بچم 7سالشه مدرسش ظهری شده پنج میاد خونه گریه میکنه من حوصلم سررفت میبرم بیرون یا با دوستاش بازی میکنه ولی موقع خدافظی با دوستاش یه المشنگه ای راه میندازه انقد گریه میکنه جیغ میزنه که من بازی نکردم. همیشه اینجوریه😔توی مدرسه هم بچه هارو اذیت میکنه معلمش میگه خیلی شیطونه
دیوونم کرده خسته شدم روانشناس خوب اگه سراغ دارید بهم معرفی کنین توی اسلامشهر ممنون🙏🏼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عادت میکنه عزیز حالا بیست دقیقه بعد مدرسه بگو میزارم بازی کنی یا پنج شنبه ها ببرش پارک
ولی حتما با یه روانشناس حرف بزن
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بیشتر براش وقت بزار زیاد امر نهی بهش نکن.ببرش کافی شاپی جایی تو محیط آروم وبدون تنش باهاش حرف بزن.عل ...
وقتی اروم میشه باهاش صحبت میکنم بهم میگه من تو خونه تنهام حوصلم سر میره براش طوطی خریدیم بااونم بازی میکنه ولی همش دوسداره تحرک داشته باشه بازی کنه بادوستاش البته با دوستاشم بازی کردنی یه داستان داریم همش زورگویی میکنه سرشون جیغ میزنه گریه میکنه همه بازی هاش با جنگ و دعواس