2777
2789

یکی از پسرهای فامیل هست که من به یکی از دخترها فامیل معرفیش کردم پسره کارمنده درآمدش ماهی تقریبا ۱۶ میلیونه دختره پرستاره تقریبا همین حدودا حقوق میگیره پسر تازه رفته سرکار خونه و ماشین نداره 

دختر هم فقط یک ماشین داره 

با هم صحبت کردن مدتی از همدیگه خوششان اومده 

الان خانواده پسره گیر دادن حداقل ازدواج بندازن ۲ ۳ سال دیگه که پسر بتونه کمی رو پای خودش وایسه

اما من میگم هردو رو هم تقریبا نزدیک ۴۰ میلیون حقوق میگیرن تازه اضافه کار و پاداش و اینجور چیزها هم هست میتونن وام سنگین بگیرن اصلا ۳۰ میلیون بدن قسط دوتایی با اون پول هم وسایل خونه بخرن هم طلا هم پسر ماشین فعلا ساده بگیره هم مراسم ساده بگیرن

شاید یکی دو سال کمی سخت بگذره اما به مرور زمان حقوق این دونفر افزایش پیدا می‌کنه دیگه قسط وام ها سنگین نیست از این طرف زندگی خودشان رو ساختن همه چیم دارن تو این ۲ ۳ سال که خانواده پسر میگن ازدواج نکنه می‌تونه زندگیشو بسازه

ولی بقیه به من میگن این خوش خیالیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خانواده اقا پسر موافقم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
والا من جای دختره باشم به کسی که خ‌ونه و شرایط ازدواج داره فکر میکردم نه کسی که اندازه ی من حقوق میگ ...

همینجور با تفکر مثل شما ازدواج می‌کنن ملت که اینهمه طلاق و اختلاف زیاد شده

اولاکه به نظرم شما معرفی کردی دیگه وارد جزئیات نشید بهتره

بعدشم به نظرم حق با بقیه ست

دوتا۱۶تومن ۴۰تومن نمیشه که بشه هم نهاااایتا بتونن بااون وام پول پیش خونه و طلا ویه مراسم کوچیک بگیرن درصورتی که اگریکم صبرکنن میتونن زندگی بهتروراحتتری روبسازن

منکه خودم این تصمیم روگرفتم