2777
2789
عنوان

کدوم🥲

81 بازدید | 11 پست

اسم آنلاین شاپم چی باشه و بگم ک دیزاینش سفید صورتی قراره باشه

تعداد رای : 9
نظرسنجی
فلامینگو
6
66%
صورتی
3
33%

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

هیچکدوم

سورین

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جونم  هر کاری داری بگو

قربونت برم من قشنگم 

تو تاپیکام هست دوبار تاپیک زدم نشد

من دخترعمم دوسال پیش مادرشو از دست میده برادرشم اجازه درس خوندنو نمیده بهش از همون دو سال پیش شروع میکنه به انلاین شاپی به این صورت ک محصول پیج های دیگه رو میذاشت تو کانال خودش حالا ۵ ، ۱۰ تومن سود میکرد به این صورت روزاشو میگذروند ک اونم دیشب سر حرف زنداییم برادرش کلا دیلت میزنه همه چیزشو 

منم امروز رفتم پیشش دوباره کانالو درس کردیم و .. 

ولی نمیدونیم چجوری عضواشو ببریم بالا آبجی 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
نه گلم هنوز دارم کاراشو میکنم

شما خودتون محصولاشو دارین یا شماهم محصول پیج های دیگه رو میزارید داخل پیجتون؟🙃

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
قربونت برم من قشنگم  تو تاپیکام هست دوبار تاپیک زدم نشد من دخترعمم دوسال پیش مادرشو از دست می ...

کانالتون چقد هست مگه؟ من یه پیشنهاد دارم برات برین عمده فروشی ها باهاشون همکاری کنید مثلا لباساشون رو پرو کنید و عکس بگیرین بعد ک سفارشا رو گرفتید راحت از عمده فروشی ها میگیرین و سفارش میدین  اگرم میخای کانالتو ببری بالا از اینستا اقدام کن  پست و ریلز خفن بزار ک بره اکسپلور 

شما خودتون محصولاشو دارین یا شماهم محصول پیج های دیگه رو میزارید داخل پیجتون؟🙃

نه گلم خودم قراره محصول بیارم و همه چیش با خودم باشه البته افتتاحیه اش یک ماه بعد هست الان کاراشو دارم ردیف میکنم