2777
2789
عنوان

دختر حقه باز و دروغگو

120 بازدید | 3 پست

برادرم با دختری چندین سال دوست هستش و خیلی جدی بود دوستیشون و قرار بود ازدواج کنن . چند روز پیش دختره تو ماشین برادرم شناسنامش از کیفش میوفته و متوجه نمیشه برادرم بعدا میبینه و چشمتون روز بد نبینه تو شناسنامه دختره ۲ تا سابقه طلاق ثبت شده بود برادر از شوک الان ۱ هفته مریض شده هیچی نمیخوره خیلی حالش گرفته شده دختره هم خیلی پرو هستش میگه این چیزی نیست بیخودی ناراحتی من خودم میخواستم بهت بگم خیلی هم پرو و طلب کاره برادرم جوابش رو نمیده مسیج داده که اگه جواب ندی میام محل کارت اونجا جیغ و داد میکنم به همه میگم که بی دلیل من رو ول کردی 

عجب دختر هایی پیدا میشن گرگ هستن خیلی اوضاع ناجوره واقعا 

خوبه حداقل شانس داشتید زودی فهمیدید. به برادرت همه‌ش اینو تکرار کن که ناراحت نباشه همین که شانس آورده باید خوشحالم باشه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.