2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

390 بازدید | 15 پست

از وقتی ازدواج کردم از لحاظ جسمانی همش دچار مشکل میشم. نازایی دارم و بچه دار نمیشم. دیسک کمر دارم و نمیتونم سر پا بایستم همش دراز میکشم. زانوهام آرتروز دارن نمیتونم از پله ها بالا برم. افسردگی شدید گرفتم کل بدنم درد میکنه

هر روز مریضم. نمیدونم چیکار کردم که این بلاها سرم اومد. از وقتی ازدواج کردم اینطوری شدم. تقریبا سه ساله که ازدواج کردم و از ماه سوم ازدواجم این دردهد سراغم اومد تو مجردی سالم بودم

تو روخدا اگه کسی میدونه بگه چیکار کنم 

مشکلی داری باهمسرت یا خودت افسردگی اینا گرفتی

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

مشکلی داری باهمسرت یا خودت افسردگی اینا گرفتی

خداروشکر همسرم یه مرد نمونه هست از همه لحاظ هوامو داره. مادرشوهرم مشکل اعصاب داره اونقدر با من بد بود نتونستم تحمل کنم و افسردگی گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر همسرم یه مرد نمونه هست از همه لحاظ هوامو داره. مادرشوهرم مشکل اعصاب داره اونقدر با من بد بو ...

اخه تو تاپیکات نوشتی پیامکاشو دیدی با یکی رد و بدل کرده

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

سلام دوست عزیز تاپیک های شما رو خوندم خواستم بگم من کاملا شبیه شما هستم از همه نظر چ ناباروری چ fsh بالا چ مشکلات روحی. کلی هم ناامید شدم ولی زندگی رو سپردم به خدا

هیچ ثروتی بالاتر از آرامش خیال نیست
وزنتون بالا نیست ؟؟ یکی از اشناهام با لاغر کردن باردار شد 

یه کم وزنم بالاست دارم کم میکنم متاسفانه به خاطر دیسک کمرم نمیتونم پیاده روی کنم واسه همین زیاد لاغر نمیشم. نهارمو قطع کردم صبحانمو نصف کردم ولی شامم کامل میخورم داره یواش یواش وزنم پایین میاد

گرگرفتی برای چیه توتاپیک پرپین دیدم نوشتی عزیزم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!