2777
2789
عنوان

خانما بیاین راهنمایی

75 بازدید | 19 پست

سلام خانما مادر شوهرم یه زمین داشت ما ازش خریدیم من طلا دستمو فروختم  دادم بهش پولشو  بعد الان میخوام بفروشم مادر شوهرم هی  حرف میزنه نه اونا مال منه نمیزارم بفروشین اینا هی حرف میزنه ابا که مال ما هست میره تو زمین مادر شوهرم رسما پولمو خورده یه ابم روش  الانم جلو روم نشسته منم دیدم هر چی میگم حرف خودشو میزنه چیزی نگفتم دیگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معامله با فامیل اشتباههه حتی با خواهر با زبون نرم سعی کن بگیری ازش و تحربه شه برات

امشب اومد خونمون میگم ما قرض داریم باید قرضمونو بدیم 

میگه کم کم میدیدن اونا ملکا منه نمیزارم بفروشین

امشب اومد خونمون میگم ما قرض داریم باید قرضمونو بدیم  میگه کم کم میدیدن اونا ملکا منه نمیزارم ...

بگو خوب طلایی چیزی بده بجاش

ما هم نیاز داریم

یا اینکه چند دانگشو بزنه بنامتون 

اوه... این معاملات رو با فامیل انجام ندیدن اگه هم انجام دادین رسمی باشه... خوب وقتی زمین به نامشه خو ...

والا اینقدر مفت خور ندیده بودم بعد امشب هم اومده خونم الانم خوابه فکر کن  . 

بگو خوب طلایی چیزی بده بجاش ما هم نیاز داریم یا اینکه چند دانگشو بزنه بنامتون 

بهش میگم باید زمینو بفروشیم  قرضمونو صاف کنیم قسط داریم برداشته میگه  قسطا همیشه هست  کم کم میدین همه قسط دارن چقدر ادم باید خود خواه باشه حالا من زنه حامله  تنها اومده اینجا  من غذا درست زدم جلوش گذاشتم خورده خوابیده  والا خیلی عوضیه