2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی به سلامتی زایمان کنی و برای من هم دعا کن این بارداری پر استرس رو پشت سر بزارم و بچه مو صحیح و ...

مممنونم عزیزم باشه حتما

شمام واسم دعا کنین از اتاق عمل میترسم

زایمان قبلم طبیعی بود واسه همین

بسلامتی عزیزم..برا منم دعا کن نینیمو بسلامتی بغل بگیرم..امروز رفتم سونو پنج روز سن بارداری با سن جنین اختلاف داشت..از شما از اول تا آخر یکی بودن ؟خیلی نگرانم

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

عزیزم نگران نباش سونو اشتباهم میگه وزنو. و اینکه تو این هفته ریه جنین کامله فکر نکنم دستگاه بره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
مممنونم عزیزم باشه حتما شمام واسم دعا کنین از اتاق عمل میترسم زایمان قبلم طبیعی بود واسه همین

ترس نداره...به سلامتی بچه تو بغل میگیری و میای خونه انشالله...🌹💋💋💋💋

برای شادی روح پدرم صلوات
بسلامتی عزیزم..برا منم دعا کن نینیمو بسلامتی بغل بگیرم..امروز رفتم سونو پنج روز سن بارداری با سن جنی ...

انشالله به سلامتی بچه تو بغل میگیری...چند هفته ای؟که اختلاف داره سونوهات

برای شادی روح پدرم صلوات
انشالله به سلامتی بچه تو بغل میگیری...چند هفته ای؟که اختلاف داره سونوهات

امروز طبق سونوهایی ک تاحالا دادم شدم ۲۴هفته کامل...اما امروز ک رفتم سونو گفت ۲۳هفته و دو روز😓برای این رفته بودم ک نینی پنج روز بود تکون نمیخورد نگران شدم رفتم.شما دیدین چنین موردی؟خیلی نگرانم🥺

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
امروز طبق سونوهایی ک تاحالا دادم شدم ۲۴هفته کامل...اما امروز ک رفتم سونو گفت ۲۳هفته و دو روز😓برای ا ...

مواظب باش تحت نظر دکترت باش و زود زود برو سونو

من دختر اولم هم مایع جنینش کم بود ۳۷ هفته طبیعی زاییدم

اما دخترم ۲۸۰۰ بود

این دور میدونستم بدون دکترم خودمم دیروز رفتم سونو

ک اینطوری شد

این بچه اکسیژنم کم داره باید سزارین شم