2777
2789

۶ سال پیش گواهینامه گرفتم

الان ماشین خریدم

هیچی یادم نیست با بابامرفتم تمرین امروز گفت خنگی چطور بهت گواهینامه دادن تو راننده نمیشی چون ترسویی اخه فرمونم محکم گرفته بودم🥺 بعد گفت ماشینتو بفروش 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

سلام خوبی من خواهرم راننده خصوصی گرفت ازتوبرنامه دیوارچندجلسه رفتی ماهرمیشی حتماانجام بویربهتره، راستی اصلا ب بابات یادداشت نگویادت بدهدنتنهایادت نمیدن فقط اعتماد به نفس هم میارن پایین، خاهرم میگ شوهرم هی میگفت خنگ بیشتربهش استرس میداد، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی من خواهرم راننده خصوصی گرفت ازتوبرنامه دیوارچندجلسه رفتی ماهرمیشی حتماانجام بویربهتره، راس ...

اره منن گفتم دیگه با پدرم نرم بهتره مربی گرفتم فردا یک جلسه برم ببینم الان دو ساعته ۳۰۰ میگیرن

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
سلام خوبی من خواهرم راننده خصوصی گرفت ازتوبرنامه دیوارچندجلسه رفتی ماهرمیشی حتماانجام بویربهتره، راس ...

خواهرتون چند جلسه کلاس برداشت ؟ مسلط شد؟ رانندگی میکنه؟ و اینکه هزینه کلاسشو میدونی چطور بود

خواهرتون چند جلسه کلاس برداشت ؟ مسلط شد؟ رانندگی میکنه؟ و اینکه هزینه کلاسشو میدونی چطور بود

پارسال 200هزاردادنمیدونم چندجلسه بودکلاخصوصی این اموزشاوگرونن اماگفت چنددفغه چندبارم گرف اره ماشین شوهرشه تاشوهرش ازسرکارمیاداونم فوراسوارمیشدکل کاراالان خودش باماشین انجام میده برای آموزش هزینه بایدبدی ارزششوداره

پارسال 200هزاردادنمیدونم چندجلسه بودکلاخصوصی این اموزشاوگرونن اماگفت چنددفغه چندبارم گرف اره ماشین ش ...

اره الان ۲ ساعته ۳۰۰ تومنه

منم چند جلسه باید برم ایشالله بتونم

ماشین خریدم ولی نمیتونم رانندگی کنم🥺

اره ازفرداشروع کن، ماشین مدل چندگرفتی چقدخریدیش

اره فردا کلاس برداشتم 

تیبا ۲ مدل ۹۶ گرفتم شاسی هاش سالمه فقط دو لکه رنگ داره ۲۲۵ تومن خریدم خیلی گشتم به قیمت پیدا کنم و سالم باشه

منم مقداری طلا دارم ببینم میتونم بخرم یانه

منم ۴ تا سکه هامو فروختم به بابام تونستم بخرم یه مقدار هم پول داشتم

اره راننده میشی چرا نشی

منم حسرت همه هانمایی رو میخورم مه بی استرس رانندگی میکنن

ولی کم نمیارم اینقدر با ترس میرم تا ترسم بریزه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
اره راننده میشی چرا نشی منم حسرت همه هانمایی رو میخورم مه بی استرس رانندگی میکنن ولی کم نمیارم این ...

ایشالله با تسلط و بدون ترس