2777
2789
عنوان

کیک درست کردم ولی..😫😖🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وانیل کم زدی دور گیری نکردی کیک اسفنجی یکم بو تخم مرغ داره فیلینگ بزاری بعد داخل یخچال یک روز بمون ...

اتفاقا از ترسم وانیل بیشتر از دستور زده

ولی راست میگی دور گیری نکردم🤕

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
چه جالب  من همیشه با لیسک تمیز می‌کردم ولی نمی‌دونستم اثر خاصی داره😅

اره خیلی تاثیر داره،چون سفیده که بو ندارع،زرده همیشه بوی بد میده

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
حالا بهش شکلات و خامه این چیزا بزن مصرفش کن دلم کیک. خونگی خواست

خودم انقد دلم خواست نصف شبی بلند شدم با کلی ذوق درست کردم ولی یه تیکه کوچیک خوردم ازش بدم اومد دیگه نخوردم

شوهرم همه‌شو خورد میگفت تو الکی میگی که من نخورم ازش🤕

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
خودم انقد دلم خواست نصف شبی بلند شدم با کلی ذوق درست کردم ولی یه تیکه کوچیک خوردم ازش بدم اومد دیگه ...

اشکال نداره دوباره درست کن حتما لیمو رنده شده بهش بزن اگه هم شکلاتی باشه که دیگه بو تخم مرغ نمی‌ده 

بهترین رسپی های انواع کیک و شیرینی و دسر و نوشیدنی های مجلسی

به صورت رایگان. اموزش ورود به بازار کار و رفع اشکال آنلاین 😍 

فقط در کانال زیر

https://eitaa.com/Ashpaz_Khane_Royaye

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️