2777
2789

آره میخام تازه چادر سر بکنم خیلی ذوق دارم 🥲😊

میخام برم بخرم ولی شنیدم خیلی گرونه چادر 

بعد اینکه اصلا سر در نمیارم از چادر و اینا نمیدونم واقعا جنس خوب چی هست .هر کی میدونه بهم بگه 

میترسم برم بخرم بهم بندازن

بعد یه چیز دیگه. من لاغر اندام و قد بلندم .میخام مدل عربی بخرم .به نظرم قشنگ ترین چادر عربیه.

شما به نظرتون چه مدلی قشنگه.

جنس پارچه خوب هم بهم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون لاغری و قدت بلنده اکثر چادرا بهت میاد 

لبنانی و بحرینی عم امتحان کن 

جنسش کن کن خوبه ب نظرم 

درست نمیدونم ی مدلی هست اسمش کن کن تمام الماسه فک کنمم 

بگ. فقط نخ کش و چروک نشه هنین

من ژارژت خریدم خیلی عالیه

دو هفته پیش ۹۵۰ هزار 

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

پارچهای چادری طرح دار مشکی اصلا نخر 

پارچه ای بخر که نرم و یه دست باشه که از پشت بد نشون نده و چروک نشه 

من عربی نداشتم 

ساده بود با کش پشت سرم میداختم 

در کل عرب‌ها راحتره خریدشون  ساق دستای توری حجاب دارم هست خیلی نازن

سلام ، خیلی تبریک میگم... من دیدم که بعضیا برای چادر عربی کش میزارن به نظرم بد نیست برای شروع کش بزاری که از سرت نیوفته و راحت باشی...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مبارک باشه گلم 

عربی خیلی خوبه فقط ممکنه اوایل یکم سخت باشه جمع کردنش چون کش نداره مگه خودت کش بهش بزنی 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
دلیلت چیه؟ خیلی برام جالبه بدونم. البته منظور بدی ندارم

منم می‌خوام چادر سر کنم تصمیم دارم برم بخرم حس خوبی میگیرم وقتی با حجاب باشم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

برو سر کن مدل های مختلف ببین با کدوم حس بهتری داری به نظرم همون عربی بهت بیاد ، بحرینی هم خیلی قشنگه بپوش ببین چطوری باهاش 

یه چیزی بگیر که سبک باشه ، چروک هم نشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است