2777
2789
عنوان

عکس کیت تخمک گذاریمو ببینین لطفا🥲

691 بازدید | 49 پست

سلام خانوما

خواهش میکنم  نظر بدین😢

ماه اوله کیت میزنم دوره هام بهم ریخته

اقدام هام ۱۵ و ۱۶ و۱۸ و۱۹ و امروز ۱۲ ظهر بود

کیت آخر هم همین الان زدم

دیشب نزدیکی نداشتم چون فکر میکردم امروز کیت پررنگ تر بشه و قرار بود امشب اقدام کنم

اما امروز ساعت ۱۱ ظهر زدم کمرنگ تر بود  و بلافاصله اقدام کردم

اما دیشبو که ظاهرا مهم بود  از دست دادم

به نظرتون شانسی هست؟😢😥

۱۹ ام حجم ...همسرم کم شده بود چون چند شب پشت سر هم رابطه داشتیم

خیلی نگرانم😟

خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دور‌ها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکــن

اینم بگم ۱۸ و ۱۹ سیکل ترشح تخمکگذاری داشتم و درد پهلو راست

۲۰ و ۲۱ که امروز باشه ترشح تخمکگذاری ندارم و درد پهلو چپ دارم 

اگه آزاد شده چطور هنوز درد تخمدان چپ دارم؟

چرا کیتم کامل پررنگ نشد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم ماماس  ازش پرسیدم گفت حتمااز روزیکه کیت دو خط میشه تا دو روز بعدش رابطه باشه

پس امشبم اقدام میکنم خدابزرگه

ماه ۸ اقدامم

اصل رابطه ۲۱بوده 

میشه به منم یادبدین چطور باید بفهمیم؟بعضیا میگن اون خط پررنگ هرموقع افتاد دوروز بعدش تخمک ازاد میشه اونموقع اقدام کنید درسته؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

پس امشبم اقدام میکنم خدابزرگه ماه ۸ اقدامم

ببین گلم توهروقت دیدی میل جنسیت زیاد شده یا ترشح داری یادرد تخمدان اقدام کن این صددرصدی هم نباشه نود درصدیه! بعدشم اندازه دمای بدنتو وقتایی که مثلا کارخاصی نمیگیری بگیر روزی که یک درجه به دمای بدنت اضافه شد تخمک گذاری کردی!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

نترس چندشب رو پشت هم اقدام داشتی

اسپرم تا پنج روز توی بدن زن زنده میمونه

انشاالله که نتیجه بگیری

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
پس امشبم اقدام میکنم خدابزرگه ماه ۸ اقدامم

قبل اقدام به شوهرت شکلات تلخ و یه استکان قهوه تلخ بدون شکر بده یه دارویی هم بود پودر یه کیاهه واسه خانم اقا خیلی خوبه یه ساعت قبل مصرف کنه اقا بعداقدام کنید 

گیاه ماکا هم واسه کیفیت تخمک هم کیفیت اسپرم خیلی خوبه میگن تونت بزن ببین