2777
2789
عنوان

ژل رووفیل اولترا

3171 بازدید | 7 پست

من برای لب خریدم الان نوشته برای لب استفاده نمیشه؟شما استفاده کردید برای لب؟!

و اینکه باز نشدش باید توی هوای ازاد باشه یا یخچال ؟؟

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

اولترا برای صورت عزیزم مث چونه و خط خنده و زاویه

برای لب باید پلاس میگرفتی 

ار کجا گرفتی حالا کی می‌خواد تزریق کنه برات

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولترا برای صورت عزیزم مث چونه و خط خنده و زاویه برای لب باید پلاس میگرفتی  ار کجا گرفتی حالا ...

دکتر

بنظر شما بزارمش یخچال باز نشده؟

من رووفیل ترک سفارش دادم میگفتن خیلییی ماندگاری داره فکر کنم اشتباهی کره ایشو فرستاده و اینکه برای لب گفتم حالا نمیدونم چکار کنم اگه برای لب بزنم چی میشه؟

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
چرا رئوفیل استفاده میشه،،دوستم زده

برای لب؟اولترا ولیوم هست مال من دوستت راضیه؟

دکتر بنظر شما بزارمش یخچال باز نشده؟ من رووفیل ترک سفارش دادم میگفتن خیلییی ماندگاری داره فکر کنم ...

دکترا معمولا فیلر خودشونو میزنن خودت ببری قبول نمیکنن

رووفیل هم تا جایی ک میدونم ساخت کره هست اصلش 

حالا شاید ترکیه هم داره تولید میکنه اما من به چونه اولترا زدم به لب پلاس و ماندگاری خیلی خیلی خوبی داشت برام 

ببین رو بسته چی نوشته اگه باز نشه فکر نمیکنم یخچال بخواد 

در صورت باز شدن هم باید دوماهه تزریق کنی بره

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
برای لب؟اولترا ولیوم هست مال من دوستت راضیه؟

بله برا لب

اره خوب شده۱ماهی هست ک زده

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست