2777
2789
عنوان

حس خوب یعنی بچه های عشقتو دنیا بیاری💘😍

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 62 پست
میبینی اجی طلام فقط ب خدا اعتماد کن 😍 ادم ب امید زندست وقتی خدا میبینه با وجود اینهمه سختی چشم انتظ ...

تنها امیدم خودشه و شاهده که یه لحظه هم از لطفش ناامید نشدم هرچقدر درد بیشتر شد امیدمم بیشتر شد 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه آرزوم بود ان شاالله خدا هم بهم یه فرصت دوباره بده واونروز هم‌ببینم 

انشاالله ک میبینی

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
بیخیالش شو اجی  بت پیام میدع؟

اجی اون اصلا بهم بد نکرد فداتشم ، اون تا توان داشت دفاع کرد ب مادرش گفت من این دختر و میخوام حتی دانشگاهشو اورد استان ما ، ولی مادرش مشکل قلبی داره بیشتر از این نمیتونیم اصرار کنیم منتظر معجزه ی خداییم 

حتی بهش گفتم کاش من ازت ی بدی میدیدم درجا فراموشت میکردم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
خداااااااااایا این آرزومه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دعا کنین خدا اول راضی باشه بعد خانواده ی عشقمم ...

انشاالله  راضی میشن واست ایتلکرسی خوندم

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
امیدوارم هممون همچین حسیو تجربه کنیم..این روزا فقط میگمش خدایا نزار مال کسی دیگ بشم نزار عشقم ک ساله ...

ای جونه دلم 

میشه اجی قسم میخورم تا چن ماه دیگه هممون ب این روزامون تاپیک میزنیم میخندیم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
تنها امیدم خودشه و شاهده که یه لحظه هم از لطفش ناامید نشدم هرچقدر درد بیشتر شد امیدمم بیشتر شد 

فداتشم من مطمئنا همینه 

اجیم ب امام زمانت عج نامه مینویسی؟

انشاالله  راضی میشن واست ایتلکرسی خوندم

ان شاالله هزاربرابرش ب خودت برگرده مهربون ابجیم

@xasd   @dokhmalll   @ayda_007   @fatti900   @ملکـهپاییز۲۰   & ...

اخ چه دعای قشنگی کردی الهی خدا ارزو به دلمون نزاره😔

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
ای جونه دلم  میشه اجی قسم میخورم تا چن ماه دیگه هممون ب این روزامون تاپیک میزنیم میخندیم

انشلا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اخ چه دعای قشنگی کردی الهی خدا ارزو به دلمون نزاره😔

نمیذاره اجی قسم میخورم نمیذاره خدا مهربونترینه مهربوناس ، مگه میشه مهربونترینه مهربونا اشک بندشو ببینه و حاجتش نده ؟؟؟ فقط بذار زمان ب موقعش برسه عشقم😍

انشاالله ک میبینی

ان شاالله هممون این روط رو ببینیم

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
فداتشم من مطمئنا همینه  اجیم ب امام زمانت عج نامه مینویسی؟

آره عزیزم‌ مینویسم و کلی حس و حال خوب میگیرم  

آره عزیزم‌ مینویسم و کلی حس و حال خوب میگیرم  

ای جان ان شاالله تو همین ماه جواب نامتو از ارباب میگیری خواهری😍🤲🏻💚