2777
2789
عنوان

هی میگن کمبود معلم داریم خوب چرا پس رتبه های بالاترم قبول نمیکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترازمو گفتم

بستگی داره به تراز بقیه داوطلبین. شانس داری ولی به نسبت کسانی که تراز بالاتری داشتن شانست کمتره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

شما احتمال قبولیت تو بوم خودت بالاست.بقیه بوم های اصفهان الویت پذیرش با داوطلب های خودشونه حتی اگر ترازشون کمتر باشه.شهر اصفهان هم بوم قوی داره .ابتدایی و اموزش نیاز ویژه احتمال داره.

ای بابا نمیشه ک کم بلا سر کنکوریای امسال نیوردن بسه دیگه

من خودم فوق لیسانس دارم نمیگیرن مارو بعد میگن نیرو کم داریم ازونطرف بابام و که معلم بازنشسته هست دعوت میکنن که برگرده سرکار درس بده خیلی از همکاراش و بخاطر کمبود نیرو دوباره بردن درس بدن 

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 
عزیزم منطقه یکم نخیر سهمیه ندارم😐

منطقه ۱ هم باشی بازم ترازت پایینه

امسال تراز بالای ۶۰۰۰ مجاز شدن واسه فرهنگیان. شانست نسبت ب کسی ک ۶۰۰۰ یا ۶۵۰۰ بالاس. ولی نسبت ب کسایی ک ترازشون ۷۵۰۰ ب بالاس خیلی کمه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
فکر نمیکنم رتبه ۶ هزار رتبه بدی باشه باشرایط امسال ک بگیم صلاحیت نداره

در کل میگم عزیزم در جواب سوالت که گفتی اگه کمبود دارن چرا قبول نمیکنن

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

الان تراز مهمتره یا رتبه  برا جواب نهایی

برای فرهنگیان تراز

چون خیلی ها سهمیه دارن و این سهمیه رتبه شون رو جا ب جا میکنه ولی تراز رو تغییر نمیده

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی