2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست

کی سونو رفته؟؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ن دختره  اما خیلی لاغر شده طفلی همش از اول تا الان همش بالا میاره

بنده خدا...حتما قدش و اینا بلنده یا لگن بزرگی داره که شکم ندارع ...اگه ضربان قلب بچه منظمه پس مشکل نیست

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی بهش هیچی نمیگن دکتر و ماما؟ خودش بچه س بزرگتر هم نداره؟ تکون نمیخوره که برش دارن ببرن دکتر ...

آبجی رفتم بخدا همش بهم میگن طبیعه اشکال نداره ضربان قلبشم منظمه نمیدونم چکار کنم فقط بهم‌میگن چیز شیرین بخور

کاربری،   دسته دونفره 😁بای
ن دختره  اما خیلی لاغر شده طفلی همش از اول تا الان همش بالا میاره

من تا ماه پنج‌

پنج‌کیلو کم کردم‌ کلا شش کیلو اضافه کردم همون لیدی میل خوبه میخوره ولی من همون ام نخوردم وزن بچه ام خوب بود .

من سر اولی کلا حرکت حس نمیکردم میرفتم همش بیمارستان ضربان قلبش گوش میدادن .

بگو یه چیز شیرین شیرین بخوره به پهلو چپ بخوابه تو آرامش دستش رو شکمش بذاره چندتا حرکت ریز حس میکنه حتما

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
من تا ماه پنج‌ پنج‌کیلو کم کردم‌ کلا شش کیلو اضافه کردم همون لیدی میل خوبه میخوره ولی من همون ام نخ ...

مرسی آبجی انجام میدم

والا لیدی میل نمیتونم‌بخورم همش بالا میارم تا بخورم ازش متنفرم 

کاربری،   دسته دونفره 😁بای
آبجی رفتم بخدا همش بهم میگن طبیعه اشکال نداره ضربان قلبشم منظمه نمیدونم چکار کنم فقط بهم‌میگن چیز شی ...

الان دوستته یا خودتی؟

پس شاید حرکتشو حس نمیکنی

کوچک بودن شکم دلیل بر مشکل داشتن بچه نیست