2777
2789

سلام

این سوال یکی از دوستانمه که ذهنشو مشغول کرده

میخواد ببینه براش بهتره دانشگاه قبول بشه و یه رشته توانبخشی مثل فیزیو یا شنوایی سنجی یا بینایی سنجی بخونه

یا اینکه وارد رشته میکروبلیدینگ ابرو بشه

یه دختر حدود سه ساله هم داره

فرض کنید که میدونه میتونه قبول بشه

اما میخواد بدونه امکان موفقیتش تو کدوم راه بیشتره با توجه به اینکه سنشم کم نیست و متاهل و مادره اینکه وارد دانشگاه بشه و این رشته ها رو بخونه بهتره و بعدا امکان اشتغالش هست

یا وارد لاینی که گفتم بشه حالا با توجه به اینکه تو این کار هم دست زیاده اما خب دیگه دانشگاه رفتن و درس خوندن نداره و اگه براش بگیره خیلی درآمد داره

علاقه شخصیس درس خوندنه اما میخواد عاقلانه تصمیم بگیره

لیسانسش فیزیک بوده که بهش علاقه ای نداره

لطفا سوال حاشیه ای نپرسید و فقط نظرتون رو بگید و دلیلتون رو....ممنون

🌷

سوال و جدی نمیگیرم چون جواب مشخصه احساس میکنم ایسگام و گرفتن جواب بدم 😬😬😬

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد گرفتن میکروبیلدینگ زمانی نمیبره ۳ ماه ک دانشگاه تعطیله بره سراغش

چرا حرفه ای شدن زمانبره

و خب وقتی یاد گرفت باید برای جذب مشتری و کار کردن خیلی زمان بذاره دیگه

🌷

روراست بگم اگ سهمیه نداره و پایه درسیش صفر فیزیوتراپی با یه سال پشت کنکور موندن قبول نمیشه تازه الانم ۵۰ درصد تاثیرمعدل مستقیم هس و نظام قدیمیا باید دیپلم جدید بگیرن یعنی باید امتحانات نهایی نظام جدیدم شرکت کنه از اونورم یازدهمم نهایی دارن میکنن یازدهمم باید امتحان بده چون فک کنم معدل اونم دیگ تاثیربدن

چرا؟ خیلی جدیه اتفاقا سوالش خیلی ذهنشو درگیر کرده

قطعا حتما بی شک فیزیوتراپی اصلا ثانیه ای شک نباید کرد

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

خب دوتاش باهم خیلی سخت میشه

نه فکر نکنم 

بگو یک تحقیقی بکنه حرفاشو حالا 

من بودم دانشگاه میرفتم بعد تابستون میرفتم میکرو یاد میکرفتم البته بچه داره سخته

اگر نیاز مالی نداره فقط درس بخونه میکرو رو بیخیال بشه اما اگر نیاز مالی داره درس خوندن رو بذاره وقتی توی کارش حرفه ای در آمد داشت که اعصابش راحت باشه

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
قطعا حتما بی شک فیزیوتراپی اصلا ثانیه ای شک نباید کرد

ببین حالا قبول شدن فیزیوتراپی ایده آل ترین حالتشه

خودش با توجه به توانش و زمانش فکر میکنه شنوایی سنجی قبول میتونه بشه

بین شنوایی سنجی و اون لاین ارایشی نظر شما چیه؟

🌷

باید بره توی همون زمینه ای که ارزش زندگیشه فعالیت کنه 

دوست داره دیگران اونو با اون ویژگی بشناسن ، مثلا دوست داره بگن فلانی توی کدوم حوزه متخصصه ؟ دوست داره بگن چه کاری رو بهتر از بقیه انجام میده ؟ اصلا آدم موفق به نظرش کیه ؟ آدم موفق از نظرش چه ویژگی هایی داره ؟ وقتی میشنوه یکی درس خونده و توی فلان رشته تحصیل کرده و فعالیت میکنه گوشاش تیز میشه یا وقتی می‌فهمه یکی توی یه لاین آرایشی پیشرفت کرده ؟

باید از خودش بپرسه ببینه وقتی یکی که توی لاین آرایشی داره فعالیت می‌کنه واقعا به نظرش آدم موفقی میرسه  ؟ 

یا کسی که توی اون رشته هایی که گفتی فعالیت می‌کنه رو آدم موفقی می بینه 

باید بره توی ابعاد کوچیک به همین دو تا کار که علاقمنده ناخنک بزنه بره ببینه واقعا دلش میخواد انجامش بده ؟ گاهی اوقات ما تجربه میکنیم که فقط بفهمیم این مسیری نیست که می‌خوایم توش باشیم اهمیت تجربه کردن توی این مسأله رو اصلا کم نبینه 

علاقه چیزی نیست که فرموله باشه ، بشه راحت توی خودمون تشخیصش بدیم 

قسمت خیلی زیادی از علاقه رو با تجربه کردن میشه فهمید  

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است