2777
2789
عنوان

دلم برای بچه هام تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 48 پست
گلم برات۵صلوات فرستادم میشه توام واسم صلوات بفرستی منتظریه پیامم هرکی پستمودید لطفا ساده ردنشیدازش ...

عزیزم امضات رو خوندم، ان شاالله ی بخت خوب گیرت بیاد، نامزدت بهتر که رفت وگرنه هر روز با یکی بهت خیانت میکرد، داداشت هم با دختر خالت ازدواج کنه، همه که مثل هم نیستن

خدایا دوستت دارم 💓💓💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قصدم جدایی نیست  خسته شدم اینقدر که بهم می گه ولگرد 😔 یا اینکه همش میگه هررری کن برو خونه ...

برگرد خونه ات

دیگه هم هیچ وقت خونه ات رو ول نکن

اونجا خونه تو هم هست

شوهرت خیلی اذیت ات کرد چند ساعت برو تو اتاق یا یه گوشه خونه که نبینی اش ولی از خونه بیرون نرو

من شوهرم دست بزن شدید داشت هیچ وقت خونه و بچه هام رو ترک نکردم

خداروشکر بعد مدتی دست بزن اش رو کنار گذاشت

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ان شاء الله که مشکلتون هرچه زودتر رفع بشه نیت کن برای خوب شدن اخلاق شوهرت هر روز سوره مزمل سه مرتبه و حل مشکلت یه بار سوره حشر بخون خیلی خوبه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نه قصدم جدایی نیست  خسته شدم اینقدر که بهم می گه ولگرد 😔 یا اینکه همش میگه هررری کن برو خونه ...

حالا غصه نخور فکر راه حل باش

اول برو مشاوره تنهایی همه چی بگو حتی عیب خودت

دوم بگو بچه ها پدرشون تحت فشار بزارن برای غذا و بازی و ....

سوم بگو پدرت بزنگ به پدر شوهر بگه این کار پسرت یعنی چی طلاق میخواد بده یا دعوای بچه بازی هست و کسی ناموس خودش بیرون نمیکنه

چهارم اومد برای آشتی زیاد ناز نکن

بگو شرط ها رو پدرت بزار 

پنجم دعا مهر و محبت تو همین نی نی سایت زیاد بخون شاید تأثیر داشت

ششم بزنگ مادر شوهر یا خواهر شوهر بگو بچه ام مریض ببر دکتر و براش سوپ بپز و....

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
دقیقا 😭 دلم براشون تنگ شده  دخترم سرماخورده بود ،من تنه‌اش گذاشتم  بمیرم برای دل بی ما ...

برگشتی لازم نیست هی بری منت کشی شوهرت

با وقار و سنگین و جدی باش ولی محترمانه و مودبانه رفتار کن

مطمئن باش بعد چند ماه دوباره زندگی تون به روال عادی سابق برمیگرده 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷محمد باقر قالیباف 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
میگم بیاد درست توضیح بده بخاطر چی شوهرش این حرف ها زده تا بعد قضاوت کنیم،،،ما که ندانسته نمی دونیم ح ...

من دو سال پیش پدر و مادرم زنگ زدن و گفتن بریم ناهار بیرون ،باغی  ،لب رودخونه ای 

من به شوهرم زنگ زدم که اجازه می دی برم 

اونم گفت نه 

بچه هام شروع کردم گریه کردن ،برادرم گفت بیا بریم بابا ،وقتی اومد راضیش می کنی دیگه 

منم با بچه هام رفتم در حد سه ساعت فقط یه ناهار با مادر و پدرم و برادرم  ،وقتی برگشتم شوهرم خونه نبود ،به تلافی کار من ،ده روز منو با دو بچه رو بی پول گذاشت رو رفت 

وقتی اومد باهام دعوای بدی کرد ،بلاخره آشتی کردیم ،از اونروز با کوچکترین بحثی بهم میگه ولگرد 

با اینکه چندین بار عذر خواهی کردم و گفتم من نباید می رفتم ،بخاطر بچه ها بود 

از اون موقع با خانواده ام قطع رابطه است و نفرت ازشون داره😔

عزیزم امضات رو خوندم، ان شاالله ی بخت خوب گیرت بیاد، نامزدت بهتر که رفت وگرنه هر روز با یکی بهت خیان ...

نه گلم مانشون روپس فرستادیم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

چرا مردا باید انقد مغرور و بی فکر باشن چرا باید بخاطر کارای غلطشون ی مادر با بچه هاش اینجوری زندگی براشون سخت پیش بره 

آخه مرد حسابی تو دلت آرامش نمیخواد نمیخوای زن و زندگیتو حفظ کنی وقتی بلد نیستی چرا میری زن میگیری چند نفرو بدبخت میکنی و میندازی تو عذاب😔

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
عزیزم ان شاءالله شمام ب زودیه زود حاجت روا شین ب نیتتون ۵۰ تا صلوات میفرستم ان شاءالله ک قبول شه

خیلی خانمیی

ممنون

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
خیلی خانمیی ممنون

شما مهربونی عزیزم کوچیکترین کمکیه ک میتونم بکنم

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
شما مهربونی عزیزم کوچیکترین کمکیه ک میتونم بکنم

عزیزی

شاید به مرور زمان مشکل داداشت حل بشه، ولی بالاخره دختر خالت و نامزد سابقت را خدا تنبیه میکنه

اره

ولی مادرم عمرا نمیزاره بره 

تاپیکموصفحات اخرشو بخونید