سال ۹۷ عقد کردم ۱۱۴ سکه مهرم هست میگن قانون عوض شده و کلا ۱۴ تا سکه رو میدن اره؟یا همه رو میتونم بگیرم چه ۱۴ تا باشه چه ۱۱۴ تا نداره که بده و باید قسطی کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا ما ی فامیل داشتیم ن خونه ب اسمش داش ن ماشین ولی ی جا نه قسطی داره میده سکه های زنشو
خوبه پس اگه چیزی شد میتونم بگیرم حتی قسطی بازم یه کمک خرج میشه .میخوام فعلا به شرط این که ادم بشه ازش حضانت و حق طلاق رو بگیرم که بعدا موقع مهریا گرفتن نگه بچه ها ر بگیر مهرتو ببخش
رو پول اون حساب نکن اگه تصمیمت جدیه روی درامدت خودت حساب کن
به هر حال نمیزارم بعد اون همه خیانت و گرد و خاک هاش خالی خالی تشریف ببره یکمم اون اذیت شه خودمم بفکر کار هستم ولی بچه هام خیلی کوچیکن یکی ۳ ماهشه هنوز یکی دوسالو نیمشه تا یه مدت که مثلا ۷ سالشون بشه و بفهمن مجبورم تو خونه یه کار بخور نمیری انجام بدم و تو این شرایط بیخیال مهریه نمیشم قبلی که بهم خیانت کنه و انقدر اذیتم کنه باید فکرشو میکرد