2777
2789
عنوان

مهریم رو بخوام بگیرم کامل میدن؟

138 بازدید | 11 پست

سال ۹۷ عقد کردم ۱۱۴ سکه مهرم هست میگن قانون عوض شده و کلا ۱۴ تا سکه رو میدن اره؟یا همه رو میتونم بگیرم چه ۱۴ تا باشه چه ۱۱۴ تا نداره که بده و باید قسطی کنه 

اگه شوهرت اموال داره فکر کنم همه رو باید بده

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی ک میدونم میتونی بگیری مگ اوضاع مالیش خوب نباشع دادگاه ی حدیو براش مشخص کنه 

هیچی نداره گفتم دیگه حتی ۱۴ تا رو هم نداره بده .

اما عندالمطالبه زدم مهریه مو دادگاه میتونه بگه چون طرف نداره ۱۴ تا سکه کلا بده یا نه همه رو به صورت قسطی ازش میگیرن

اگر غیر از خونه و ماشین اموال دیگه ای داره اگه خیلی پولداره اره میتونی بگیری

هیچی نداره .منظورم اینه الان ک هیچی نداره اگه اجرا بزارم مهریمو قسطی میکنن ؟یا میگن طرف هیچی نداره بجای ۱۱۴ تا سکه ۱۴ تا سکه بهت تعلق میگیرا و باز همونم قسطی وبا دنگ و فنگ میدن

هیچی نداره گفتم دیگه حتی ۱۴ تا رو هم نداره بده . اما عندالمطالبه زدم مهریه مو دادگاه میتونه بگه چون ...

والا ما ی فامیل داشتیم ن خونه ب اسمش داش ن ماشین ولی ی جا نه قسطی داره میده سکه های زنشو

والا ما ی فامیل داشتیم ن خونه ب اسمش داش ن ماشین ولی ی جا نه قسطی داره میده سکه های زنشو

خوبه پس اگه چیزی شد میتونم بگیرم حتی قسطی بازم یه کمک خرج میشه .میخوام فعلا به شرط این که ادم بشه ازش حضانت و حق طلاق رو بگیرم که بعدا موقع مهریا گرفتن نگه بچه ها ر  بگیر مهرتو ببخش 

رو پول اون حساب نکن اگه تصمیمت جدیه روی درامدت خودت حساب کن

به هر حال نمیزارم بعد اون همه خیانت و گرد و خاک هاش خالی خالی تشریف ببره یکمم اون اذیت شه خودمم بفکر کار هستم ولی بچه هام خیلی کوچیکن یکی ۳ ماهشه هنوز یکی دوسالو نیمشه تا یه مدت که مثلا ۷ سالشون بشه و بفهمن مجبورم تو خونه یه کار بخور نمیری انجام بدم و تو این شرایط بیخیال مهریه نمیشم قبلی که بهم خیانت کنه و انقدر اذیتم کنه باید فکرشو میکرد