2777
2789

تاپیک قبلیم کلی توضیح دادم ولی فکر کنم نیومد

خلاصش اینه من تو بچگیم عاشق ی نفر شدم بعد چندسال اونو دیدم ولی اصلا نمیشناختمش ولی وقتی دیدمش تو نگاه اول ازش خوشم اومد ودلم لرزید بااینکه قیافه واندام خ معمولی و.. فکر کنید تا طرفو دیدم کلی ازش خوشم اومد بعدش فهمیدم این همون عشق دوران بچگیامه😐

یکی دیگش هم اینه من از هرکی خوشم میاد معمولا تو نگاه اوله😂بعد ک طرفو بیشتر میشناسم میفهمم چقدر رفتارو لحن حرف زدنش شبیه همون قبلیاست

مثلا بااینوه قیافشون خیلی متفاوته بعد شناخت بیشتر میفهمم همشون خلق و خو شون ی جوره یا حتی صداشون هم کپی پیسه همه

چرا واقعاا؟؟؟؟

مثل من ک همیشه از مردای بیشعور و هول خوشم میاد

خاک توسرم ولی ویژگی مشترکشونه اونام

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ما بخاطر گیر و گورای خودمون آدمای مشابهی جذب میکنیم و تا اون گیر و گور رو برطرف نکنیم هی این قضیه ...

چ جالب

بعد اینکه صدا همشون مثل همه خیلی برام عجیبه

یعنی مثل هم که چی بگم انگار یکین

ولی این حرفت خیلی ب دلم نشست کلا از ی مدل شخصیت فقط خوشم میاد😐

😂😂 صداهاشونم یکیه؟؟

نه بابا، حتی تو فیلما هااا عجیبه برام، اولین نگاه از یکی خوشم میاد بعد میفهمم این عه اینم هول و زن بازه😕 تازگی سریال مانی هیست رو میبینم فورا از برلین خوشم اومد که اونم🤕

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
خب ما بخاطر گیر و گورای خودمون آدمای مشابهی جذب میکنیم و تا اون گیر و گور رو برطرف نکنیم هی این قضیه ...

نظرت راجب من چیه🤕گیر و گور من خاکبرسر کجاس ک اینارو جذب میکنم؟

روم به دیوار بالا گفتم کیا رو

نظرت راجب من چیه🤕گیر و گور من خاکبرسر کجاس ک اینارو جذب میکنم؟ روم به دیوار بالا گفتم کیا رو

اول برو از اختلال شخصیت های کلاستر B پیدا کن ببین پارتنرت کدومه تا بگم. گوگل کن اختلال شخصیت کلاستر B

اول برو از اختلال شخصیت های کلاستر B پیدا کن ببین پارتنرت کدومه تا بگم. گوگل کن اختلال شخصیت کلاستر ...

دوتاش رو واقعا هست، هم نمایشی هم خودشیفته