2777
2789

من در تمام عمرم فقط یک رفیق داشتم و دارم دختر خاله ام بوده دختر خاله ام ۳۰ سالشه یعنی هرچی از خوشگلیش و خوش استایلش بگم کم گفتم نمونه مثال برای تعریف خوشگلی بین فامیل و آشناست یعنی می‌خوان بگن یکی خوشگله میگن شبیه فلانیه..بعد تک دختر دختر خاله ام خودش پزشک عمومی هستش خانم دکترم هست اخلاقش که شبیه فرشته هاست تا الان ندیدم یکی ازش بدش بیاد مگه از سر حسادت تو فامیل همه میگن ۱۰۰ تا مرد ارزش داره...

دختر خاله ام زمان دانشجویی ۲۳ سالش بود با یک پسر آشنا شد یادمه پسر هیچی نداشت نه تحصیلات نه پول نه آینده یکم قیافه داشت اما دختر خاله ام عاشقش بود دختر خاله ام می‌گفت کنارش حالم خوبه شریک دیوانگیمه 

پسر اومد خواستگاری خانواده خاله ام بیرونش کردن 

دفعه بعد اومد بازم جوابش کردم یک‌بار دیگه اومد به دعوا و درگیری کشید اونا که میگفتن دانشجوی پزشکی خوشگل تک دختر ناز پرورده را به یک بیکار تحصیل نکرده نمیدیم

حاضریم دخترمونو بکشیمش ولی به این نمیدیمش

خلاصه پسر رفت که رفت چیزی که شنیدم یک‌سال بعدش رفت آلمان غیرقانونی 

الان چندین ساله دختر خاله ام صدتا خواستگار دکتر و مهندس رد می‌کنه با هیچکس رابطه نداره من که مثل دوقلو میمونم می‌دونم هنوزم فراموش نکرده و دل شکسته اش ترمیم نشده من نگران اینم زندگیشو داره نابود می‌کنه سنش داره بالا می‌ره روز به روز شکسته تر و ساکت تر میشه

با اصرار خودم بردمش پیش مشاور چندین بار فایده نداشت‌ مشاور ها می‌گفتن باید خودش بخواد ولی این دختر خودش هیچ تلاشی جهت بهبود حالش نمیکنه یعنی یک قدم برنمی‌داره ما کمکش کنیم 

هرچی حرف باهاش میزنم بی فایده است 

خواهرم داره یواش یواش میسوزه و من کاری نمیتونم بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد سخت😥

نمیتونین پسر رو پیدا کنین؟ شاید الان موقعیتش بهتر شده باشه

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
چقد سخت😥 نمیتونین پسر رو پیدا کنین؟ شاید الان موقعیتش بهتر شده باشه

نه حتی خانواده اش ازش خبر ندارن من با خواهر پسره ارتباط گرفتم اونا گفتن ۳ ساله هیچ خبری ازش ندارن

فک کن الان ازدواج کرده بود دور از جونش با ی بچه بغل برگشته بود.دقیقا این پسر بیکار واسه چی میخواسته

اونا عاشق هم بودن به نظرم باید ازدواج می‌کردن اگه سر دخترخاله ام به سنگ میخورد دوباره بعدش خودشو بلند می‌کرد اما اینجور تا عمر داره حسرت می‌خوره و مدام فکر و خیال می‌کنه

چرا خانواده ها درک ندارن بخاطر همین بود تو سنکمم با همه جنگیدم که الان حسرت نخورم که چرا نرسیدم به شوهرم

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
چرا خانواده ها درک ندارن بخاطر همین بود تو سنکمم با همه جنگیدم که الان حسرت نخورم که چرا نرسیدم به ش ...

وقتی عاشق میشی اگر ازدواج کنی سرت به سنگم بخوره بعدش دوباره بلند میشی باتجربه تر اما ازدواج نکنی تا آخر عمر حسرت و فکر و خیال اذیتت می‌کنه 

ما پنجاه نفر را معرفی کردیم یک دختر تقریبا همه چی تموم از در و دیوار خواستگار و خاطرخواه داره حتی تو ...

سنی نداره که ، الان سی سال واسه ازدواج اوکیه ،، آدما فقط با جایگزین طرف قبلی رو فراموش میکنن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من