2777
2789

وقتی تو از کسی بالاتری از لحاظ قیافه مقام تحصیل کار یا هرچی

سعی میکنه یا اینقدر تلاش کنه به تو برسه..

یا تورو کوچیک میکنه با حرفاش و تیکه میندازه و.. 

تا خودش و ببره بالا

میخوام بگم وقتی کسی ازتون ایراد گرفت و.. 

بدونین میخواد شمارو بکشه پایین تا خودش و ببره بالا..!

نه بابا فاطمه؟ فاطمه قبول نمیشه اونا دوتا ادم زرنگ میخوان ک این رشته رو قبول بشه(تیکه هاایی ک بم زدن) این هفتهرنتایج میاد دعام کنید🥺🥺

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گاهی هم دلیلش اینه ولی همیشه این نیست برای همین با کوچیکترین انتقادی مردم رو متهم به حسادت نکنیم شاید صرفا داره به نکته منفی شما انتقاد می کنه که البته اونم کار درستی نیست ولی لزوما حسادت نیست

بله دقیقا پست ترین ادما کسایی هستن که تورو تحقیر میکنن برااینکه خودشونو بالا بکشن و متاسفانه اطرافمون زیادن

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
نه بابا فاطمه؟ فاطمه قبول نمیشه اونا دوتا ادم زرنگ میخوان ک این رشته رو قبول بشه(تیکه هاایی ک بم زدن ...

منم امسال انتخاب رشته دارم تجربی میزنم

تو از پسش برمیای رفیق اگرم نشد این سوال و از خودت بپرس

صدم و گذاشتم و نشد..؟ 

و سال بعد صدتو بزار😎

اتفاقا امروز تا سنمو گفتم به خانومه که ۱۵ سال بزرگ‌تر بود برگشت با پوزخند کفت دور چشااات خیلی چررووو ...

یا من جایی گفتم دوتا بچه دارم گفتن وای اصلا بهت نمیاد یکی دراومد گفت وااااااای چقدر مو سفید داری انگار شکسته شدی

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

ممکنه عقده هم باشه مثلا یکی از رفتار وقیافه من ایراد میگرفت خودشو بالا می برد بعد تصادفی دفتر خاطرات  اومد دستم نمی دونستم دفتر خاطراته فکر کروم دفتر شعره اینقدر چیزهای بدی از شوهرش وزندگیش نوشته بود من فقط صفحه اول خوندم فهمیدم طرف تو زندگیش فوق العاده مشکل داره عقده کرد دیگران آزار میده

منم امسال انتخاب رشته دارم تجربی میزنم تو از پسش برمیای رفیق اگرم نشد این سوال و از خودت بپرس صدم ...

موفق باشی خانم دکتر اینده

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
اتفاقا امروز تا سنمو گفتم به خانومه که ۱۵ سال بزرگ‌تر بود برگشت با پوزخند کفت دور چشااات خیلی چررووو ...

😐 شاید چون از اون با تجربه تر یا عاقلانه تر و منطقی تر حرف زدید حسودی کرده..! 

چون نسبت به سنش کمتر میدونسته یا هرچی

گیگیگی میکردی براش عنتر خانومو

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
آره گاهی هم دلیلش اینه ولی همیشه این نیست برای همین با کوچیکترین انتقادی مردم رو متهم به حسادت نکنیم ...

کسی که انتقاد میکنه میگه عزیزدلم این رفتار مناسب شخصیت تو نیست اگه انجامش ندی عااالی میشه😍

نه اینکه زخم زبون بزنه مثلا بگه زشتی بگه عرضه نداره دانشگاه قبول شی و طرف انگیزش بپره حتی تلاش نکنه

اینارو به خودم نگفتند کلی میگم😂

آره گاهی هم دلیلش اینه ولی همیشه این نیست برای همین با کوچیکترین انتقادی مردم رو متهم به حسادت نکنیم ...

طرز بیان مهمه طرفو تو کوچیک میکنی بعد خودتو خانوادتو میکشی بالا  خوب معلومه نیتش چیه 

😐 شاید چون از اون با تجربه تر یا عاقلانه تر و منطقی تر حرف زدید حسودی کرده..!  چون نسبت به سن ...

چون اونجا همه ازم تعریف کردن میخواست بگه فکر نکن خوشگلی

شکسته شدی

منم گفتم از بس میخندم و خنده رو هستم دور چشمام چروک میفته