2777
2789
عنوان

دلم شوهر میخواد❤️‍🩹

658 بازدید | 71 پست

ولی خاستگار ندارممم هیچیییی سگم در این خونه رو نزده تا الان زشتم نیستم فقط بیبی فیسم 

دیگ ۲۴ سالم شده کم کم دارم نگران میشمممممم

فقط خاهشا نگید از مجردیت لذت ببر 

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....

اگر سرکار بودی خوب بود 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزم نذر نماز جعفر طیار کن.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ از مجردیت  لذت ببر

گذشتم از گذشته ای که گذشت :؛،دل ناله کند ازمن من ناله کنم ازدل یارب توقضاوت کن دیوانه منم یادل؟؟   پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم  چون حتما رو موهای یکی دیگه امتحان کرده که یاد گرفته    :یارو تو بیوی اینستا اش نوشته  تنهای میسازم زندگیمو  ملات کم نیاری اوستاااا   درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر    یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی    کوردم بژی کورد و کوردستان  

شاغلی؟ دانشگاه چی؟

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

۲۴ زیاد نیس خوش بحالت بیبی فیسی 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

منی ک شوهر کردم شوهرمم ۵۰ روز یه هفته پیشمه انگار نکردم هوف

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤