2777
2789

10روزدیگه میشه دو ماه 😭تنبلی تخمدان دارم از موقعی ک ازدواج کردم نابود شدم مخصوصا همین 3.4ماه . . ازمایشم دادم منفی بود باردار نبودم 😞زعفران . تخم شوید .پوست پیاز . اویشن . پونه اینام دم دادم خوردم ولی هیچ 😞لعنت به این تنبلی 

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش رازیانه هم خوردی؟

اره خوردم 

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

عزیزم درمانش لاغر شدن قسمت شکم و پهلو . پیاده روی ، هر روز صبح خوردن یک لیوان شیر بادام . خوردن متفورمین با تجویز و دستور پزشک، 

برو دکتر بهت آمپول میده اما بعد ازون همونایی که من بهت گفتم انجام بده 

برو دکتر خب ، حداقل امپول میده پریود شی بعد هم دارو میده تنظیم میکنه

خوشم نمیاد دارو هی بخورم 😭

عزیزم اگر شیرینی جات قند زیاد میخوری بزار کنار اصلا نخور 

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

ورزش خیلی کمکت میکنه هم فعال میشی هم اگه قصد بارداری داری بدنت اماده میشه

دوساعت پیش رفته بودم پیاده روی 40دقیفه 

عزیزم اگر شیرینی جات قند زیاد میخوری بزار کنار اصلا نخور 

اصلا اهل شیرینی و فست فود نیستم نمیدونم این چ بدبختیه

عزیزم درمانش لاغر شدن قسمت شکم و پهلو . پیاده روی ، هر روز صبح خوردن یک لیوان شیر بادام . خوردن متفو ...

باش عزیزم ممنونم 

سونوگرافی برو آزمایش پرولاکتین بده . یه دکتر خوب برو زیر نظرش باش پریود میشی منم این مشکلات داشتم و خوب شدم حای تو سونو بهم گفتند خیلی تنبلید ناچیزی درصورتیکه اولش زیاد بود ناراحتی نداره که 

یه کار دیگم امتحان کن زرشک دم کن سه روز اول صبح با نبات کم بخور فشارت نیافته اگه نشد دیکه برو دکتر زیر نظر دکتر باش

اصلا اهل شیرینی و فست فود نیستم نمیدونم این چ بدبختیه

اشکال نداره ایشالا میشی😢پیاده ر‌وی خوبه هرروز برو

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚