2777
2789

سیب ترش من گرفتم راضی نبودم 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشاور داری؟

نه دنبال مشاور  پیگیر و خوش اخلاقم پیدا نمیکنم 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
نه دنبال مشاور کار پیگیر و خوش اخلاقم پیدا نمیکنم 

من دوستم از گاماس۲۰ مشاور گرفته بود میگف از برنامه ش خیلی راضیم 

ولی من خودم موندم

چوح پشت کنکوریم یکم سخت تره

من دوستم از گاماس۲۰ مشاور گرفته بود میگف از برنامه ش خیلی راضیم  ولی من خودم موندم چوح پشت کن ...

منم پشت کنکوریم 🤦

خوب نمیدونم‌چیکار کنم🥲💔

کانالای تلگرام دانشجوهایی که قبول شدن رو پیدا کن
(اونایی که زیاد معروفن نه ، کلا هرچی معروف تر ، تبلیغات بیشتر و ..)
بعد ببین مشاورشون کی بوده

تجربیاتشون از مشاورشون رو بپرس
اینجوری مطمئنی از کسی که انتخابش کردی

imma take my life back
کانالای تلگرام دانشجوهایی که قبول شدن رو پیدا کن (اونایی که زیاد معروفن نه ، کلا هرچی معروف تر ، تبل ...

مثلا همین سیب ترش رو یکی میگ خوبه یکی میگ بده

یا گاماس ۲۰ رو کلی قبولی زده بعضیا میگ خوبه بعضیا میگن به درد نمیخورع

مثلا همین سیب ترش رو یکی میگ خوبه یکی میگ بده یا گاماس ۲۰ رو کلی قبولی زده بعضیا میگ خوبه بعضیا میگ ...

خب چون شانسیه مشاوراش
همه که خوب نیستن
بینشون بد هست و خوبم هست

فقط یه موسسه س برا معرفی مشاورا
نیومده تفکیک نکرده بهترینارو که
هرکی خواسته رفته درخواست داده برا عضو شدن تو مجموعه ..
بازم خودت میدونی
میتونی از بقیه بپرسی و مشاورای خوبشونو پیدا کنی
و به موسسه اسم کسی که میخوای باهاش مشاوره داشته باشی رو بگی

imma take my life back