2777
2789

نمیدونم چه جوری بگم اصلا چیو بگم 

من از کلاس سوم لکنت زبون دارم و تو این سالها که ۷ ۸ سال 

منو نبردن گفتاردرمانی . خودم با این عذاب کنار اومدم 

تو مدرسه درس خوندنم و همیشه شاگرد اول بودم 

با اینکه گردنم میلرزید و زبونم لای دندون هام قفل میکرد جواب معلم رو کامل میدادم و نگاه های بچه ها عذابم میاد ولی فقط به اون نمره ی کاملی که گرفتم فکر میکردم 

همیشه  با همه ي بچه ها راحت و خوب  برخورد میکردم و چون همیشه سرگروه و همیار معلم بودم به بچه ها کمک میکردم و همه ی بچه ها سمتم میومدن اما نگاه هاشون هیچ وقت فراموش نمیکنم 😔

تا اینکه رفتم راهنمایی دیگه خودم رفتم تو اینترنت سرچ کردم و راه هاشو خوندم و رفتم جلوی آیینه صحبت کردم و درس ها رو همیشه چندبار جلوی آیینه میخوندم و بخاطر همین همیشه زمان زیادی طول می‌کشید تا درس رو تموم کنم 

تو مدرسع تا الان همه ش درحال دعام که خداکنه معلم کتبی بگیره و نگه من بخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط تورو داشتم.خیلی استرس داشتم که معلم روخوانی بده به من.وتو دانشگاه هم کنفرانس نمی‌دادم.همش ...

خیلی بده 

همیشه حسرت بقیه بچه ها رو خوردم که قشنگ کنفرانس میدن

همه ش میگفتم اگر من مثل اینا میتونستم حرف بزنم حتما همیشه کنفرانس میدادم 

و میگفتم اینا قدر نمیدونن که چقدر خوب حرف میزنن

سال هفتم به مامانم گفتم که مامان من یدونه نزدیک خونه مون یدونه کلینیک گفتار درمانی پیدا کردم 

بیاید بریم اونجا 

اینم بگم که کل خانواده م فکر میکردن که لکنت م دست خودمه و همه ش بهم میگفتن که آروم باش و آروم حرف بزن ، بهونه شون هم این بود که چون زیاد درس میخونی استرس داری بخاطر اونه 

خیلی بده  همیشه حسرت بقیه بچه ها رو خوردم که قشنگ کنفرانس میدن همه ش میگفتم اگر من مثل اینا م ...

ولی منو نبردن گفتار درمان .شما برو .لکنت آدم رو از لحاظ روحی نابودمیکنه.من یه پسرم لکنت گرفت یهو خیلی غصش میخورم خیلی.همش به مدرسه رفتنش فک میکنم.کاش خونواده منم کمی اهمیت میدادن بهم.ما تو دانشگاه استاد داشتیم مدرک پروفسوری داشت با لکنت شدیدددد.ولی روحیه آدم داغون میشع

سلام.امیدوارم که بتونید اعتماد به نفستون رو بالاتر ببرید تا بتونین بهش غلبه کنین.بنده یه مرده حدود چهل سالم هستش هنوز لکنت زبان دارم اونم از نوعی که تکرار حرف توش هست اما فرض کنید بخوام بگم سلام حرف اول سینش اصلا" به زبونم نمیاد حدود بیست ثانیه دهانم باید باز باشه تا بتونم بگم و روزگار سخت میشه وقتی که بخوام با تلفن صحبت کنم شماره هایی رو که نمیشناسم رو بیشتر مواقع جواب نمیدم.دوران مدرسه رو نگو که باید به حال وزارت آموزش و پرورش و معلمها و دانش آموزان بیشترشون همچنین اکثریت جامعه ساعتها گریست و باز گریست شاید از گریه خودمون رو بتونیم تخلیه کنیم و به آرامش برسیم.متاسفانه ما ایرانیها و در کل توی آسیا و آفریقا بیشتر کشورها مهارتهای اجتماعیشون ضعیف هستش پس ما لکنت زبانیها چاره ای نداریم باید اعتماد به نفسمون رو ببریم بالا که وضعیت بنده نسبت به بیست سال قبل اگر یک بودم الان ششم نسبت به فرد عادی.اگر دیگران ناراحتت کردن ناراحت نشو،چون جلوی ناراحت کردن دیگران رو نمیتونیم بگیریم ولی خودمون میتونیم جلوی ناراحتیمون رو بگیریم.با تشکر که وقت گذاشتین.

شعارم خرد با ارزشترین گوهر معنوی توی این کره خاکی هستش خوشا به حال خردگرایان و امیدوارم که بتونم به خردم بیافزایم تا شاید فردی خردمندتر از قبل بشه.