2777
2789
عنوان

خواهشایکی جواب بده

69 بازدید | 12 پست

ممنون میشم راهنماییم کنین پسرم۱۶ماهشه یک هفتس ابریزش بینی داره شربت سرماخوردگی وسیتریزین دادم خوب نشد دکتربردم سفیکسیم ودیفن هیدرامین داده اصلا فرقی نکرده ابریزش بینی زیادی داره دیگه نمیدونم چیکارکنم الان یک هفتس اینطوریه توروخدابگیدچکارکنم اعصابم خیلی خورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبها حتما یا کلاه بزار یا پیشانیشو ببند . و محل خوابش رو گرم نگه دار .

سرش رو به سمت بخاری بزار موقع خواب که گرم باشه

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
شبها حتما یا کلاه بزار یا پیشانیشو ببند . و محل خوابش رو گرم نگه دار . سرش رو به سمت بخاری بزار موق ...

متاسفانه ازلحظه تولدش تااین لحظه یه دقیقه کلاه روسرش نمیذاره حتی موقعی ک یک هفتش بود لباساشم گرمه البته بخاری نذاشتیم هنوز ولی خب خونه گرمه

ویتامین دی شربته؟؟ بخورهم چطوری بدم واینمیسه که

قطره ویتامین دی بخورم روزی نیم ساعت  بزار نزدیک  بچه 

بابونه هم دم بده بخوره و بچه بگیر زیر پتوظرف  بابونه ببر زیر پتو  کامل بخور بابونه  بخوره به صورتش زود خوب میشه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

متاسفانه ازلحظه تولدش تااین لحظه یه دقیقه کلاه روسرش نمیذاره حتی موقعی ک یک هفتش بود لباساشم گرمه ال ...

بستن پیشانی یا کلاه خیلی موثره . تجربه شده هس

پسر من ۱۱ سالشه و همیشه با این روش دو شبه ابریزش بینیش قط میشه.

وقتی کوچیک بود بعد اینکه خوابش میبرد یواشکی کلاه میزاشتم تا نفهمه .الانم چون درک میکنه اینجور مواقع ها همیشه تا صبح کلاه میزاره.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
واقعاتاثیرداره توخوب شدنش؟؟ دکتر ش مثلا متخصصه خیرسرش

اره

دکترا هم داروی درستی نمیدن من بارها شده سه بار پسرم بردم دکتر

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

اره دکترا هم داروی درستی نمیدن من بارها شده سه بار پسرم بردم دکتر

اره دقیقا من دومین باره تواین یه هفته میبرم اخه دیگه چقداین شربتهاروبدم بهش بدون ذره ای تاثیر

بستن پیشانی یا کلاه خیلی موثره . تجربه شده هس پسر من ۱۱ سالشه و همیشه با این روش دو شبه ابریزش بینی ...

امشب امتحان میکنم پیشونیشومیبندم هرچند اون یه هفتش بودانقدجیغ میزد ن تونستیم چشم بندبذاریم ن پیشانی بند ن کلاه