farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 عنوان خواهشایکی جواب بده 70 بازدید | 12 پست ممنون میشم راهنماییم کنین پسرم۱۶ماهشه یک هفتس ابریزش بینی داره شربت سرماخوردگی وسیتریزین دادم خوب نشد دکتربردم سفیکسیم ودیفن هیدرامین داده اصلا فرقی نکرده ابریزش بینی زیادی داره دیگه نمیدونم چیکارکنم الان یک هفتس اینطوریه توروخدابگیدچکارکنم اعصابم خیلی خورده 1402/07/08 | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alesan عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 4878 بخوردم نوش بابونهویتامین سی و دی تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 بخور دم نوش بابونه ویتامین سی و دی ویتامین دی شربته؟؟ بخورهم چطوری بدم واینمیسه که
sobhan91 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 4001 شبها حتما یا کلاه بزار یا پیشانیشو ببند . و محل خوابش رو گرم نگه دار .سرش رو به سمت بخاری بزار موقع خواب که گرم باشه پر طاووس 🦚🦚🦚 قشنگ است به کرکس ندهندش معرفت دُرّ 💎💎💎 گرانیست به هرکس ندهندش
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 شبها حتما یا کلاه بزار یا پیشانیشو ببند . و محل خوابش رو گرم نگه دار . سرش رو به سمت بخاری بزار موق ... متاسفانه ازلحظه تولدش تااین لحظه یه دقیقه کلاه روسرش نمیذاره حتی موقعی ک یک هفتش بود لباساشم گرمه البته بخاری نذاشتیم هنوز ولی خب خونه گرمه
alesan عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 4878 ویتامین دی شربته؟؟ بخورهم چطوری بدم واینمیسه که قطره ویتامین دی بخورم روزی نیم ساعت بزار نزدیک بچه بابونه هم دم بده بخوره و بچه بگیر زیر پتوظرف بابونه ببر زیر پتو کامل بخور بابونه بخوره به صورتش زود خوب میشه تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 قطره ویتامین دی بخورم روزی نیم ساعت بزار نزدیک بچه بابونه هم دم بده بخوره و بچه ب ... ۱۶ماهشه روزی چندقطره بدم؟
alesan عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 4878 ۱۶ماهشه روزی چندقطره بدم؟ از دارخانه بپرس بهتره نسبت به وزن میگن تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 از دارخانه بپرس بهتره نسبت به وزن میگن واقعاتاثیرداره توخوب شدنش؟؟ دکتر ش مثلا متخصصه خیرسرش
sobhan91 عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 4001 متاسفانه ازلحظه تولدش تااین لحظه یه دقیقه کلاه روسرش نمیذاره حتی موقعی ک یک هفتش بود لباساشم گرمه ال ... بستن پیشانی یا کلاه خیلی موثره . تجربه شده هسپسر من ۱۱ سالشه و همیشه با این روش دو شبه ابریزش بینیش قط میشه.وقتی کوچیک بود بعد اینکه خوابش میبرد یواشکی کلاه میزاشتم تا نفهمه .الانم چون درک میکنه اینجور مواقع ها همیشه تا صبح کلاه میزاره. پر طاووس 🦚🦚🦚 قشنگ است به کرکس ندهندش معرفت دُرّ 💎💎💎 گرانیست به هرکس ندهندش
alesan عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 4878 واقعاتاثیرداره توخوب شدنش؟؟ دکتر ش مثلا متخصصه خیرسرش ارهدکترا هم داروی درستی نمیدن من بارها شده سه بار پسرم بردم دکتر تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 اره دکترا هم داروی درستی نمیدن من بارها شده سه بار پسرم بردم دکتر اره دقیقا من دومین باره تواین یه هفته میبرم اخه دیگه چقداین شربتهاروبدم بهش بدون ذره ای تاثیر
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 بستن پیشانی یا کلاه خیلی موثره . تجربه شده هس پسر من ۱۱ سالشه و همیشه با این روش دو شبه ابریزش بینی ... امشب امتحان میکنم پیشونیشومیبندم هرچند اون یه هفتش بودانقدجیغ میزد ن تونستیم چشم بندبذاریم ن پیشانی بند ن کلاه