sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 عنوان شوهرمو ازخونه انداختم بیرون بلخره 802 بازدید | 29 پست سلام بچه ها تاپیک قبلیامو بخونین متوجه میشین.من دیروز بلخره شوهرم انداختم بیرون فقط وسایلاش مونده خرت پرتاش کارگربگیرم ببرن.امروز خیلی پرو برادرشوهرپدرشوهرم اومدن میگن بزاربیاد زندگی کنید.بخاطر من پیرمرد بزار.منم اصلا جوابشونو ندادمیاد حرفای ک به دخترم زده اتیشم میزنه .اشغال جمع کن هرچی پیدا میکنه میاره خونه.مصرف هم داره .هی التماس میکنه درست میشه اتاقمو به گ و گشیده راهنمایی میکنید تورخدا منو 1402/07/08 | 22:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14101 توی این شرایط قضاوت یا تصمیم گرفتن خیلی سخته ببین نمیشه بفرستید کمپ ؟ ولی خوب اگر دور باشه از خودت و بچه ات امنیتی بیشتره خونه به نام کیه ؟ طلاق بگیر و حضانت بچه ات رو بگیر برو یه جایی که نتونه بهتون صدمه بزنه
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 کاملا حق داری بکش بیرون از زندگی عمرتو هدر نده ممنونم میترسم دعا کنن دوباره لال شم .ولی دیگه انداختمش بیرون عوضی رو
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 توی این شرایط قضاوت یا تصمیم گرفتن خیلی سخته ببین نمیشه بفرستید کمپ ؟ ولی خوب اگر دور ... خونه بابا م میشینیم .بچه مال شوهر اولمه.خودم نگهش داشتم باباش زن گرفته بود جداشدم خودم نگهش داشتم
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14101 خونه بابا م میشینیم .بچه مال شوهر اولمه.خودم نگهش داشتم باباش زن گرفته بود جداشدم خودم نگهش داشتم&nb ... خوب پس ازش جدا شو ، همچین مردی نباشه تو زندگیت بهتره هم برای خودت هم بچه ات اصلا هم به حرف خانواده اش گوش نده
خورشیدخانووومه عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 2617 چه بلاهایی سرت اومده شوکه شدم دخترتو تنهایی بزرگ کن مردای ایرانی کلا بدرد زندگی نمی خورن خوباشون هم ! قید ازدواجو بزن بشین پای بچه ات
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 خوب پس ازش جدا شو ، همچین مردی نباشه تو زندگیت بهتره هم برای خودت هم بچه ات اصلا هم به حرف خا ... درسته دیگه باهاش کاری ندارم.وسایلاشو بندازم بیرون هرچی ازبیرون پیدامیکنه میلره خونمون.انگار اینجا خرابس ازبس اشغال میاره
خورشیدخانووومه عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 2617 درسته دیگه باهاش کاری ندارم.وسایلاشو بندازم بیرون هرچی ازبیرون پیدامیکنه میلره خونمون.انگار اینجا خر ... مثه کارتن خواب هاست
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14101 درسته دیگه باهاش کاری ندارم.وسایلاشو بندازم بیرون هرچی ازبیرون پیدامیکنه میلره خونمون.انگار اینجا خر ... به خدا این روزها با این مردها هر چی آدم ازدواج نکنه آرامش و حال خوشش بیشتره انگار همشون دیوونه شدن ، نمی دونم این موادها هم چیه که میزنن مغزشون می پوکه
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 چه بلاهایی سرت اومده شوکه شدم دخترتو تنهایی بزرگ کن مردای ایرانی کلا بدرد زندگی نمی خورن خوباشون هم ... بخدا دارم اینکارو میکنم میخام مرد خودم باشم دیگه واقعانمیشه ب کسی اعتناد کرد به دخترم چشمداشت
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 به خدا این روزها با این مردها هر چی آدم ازدواج نکنه آرامش و حال خوشش بیشتره انگار همشون دیوون ... شیشه مصرف میکنه ب من میگفت بگو بیاد پیش ما بخابه .بیشرف بخاطر این حرفش متنفرم ازش حق طلاق گرفتم ازش
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 مثه کارتن خواب هاست ازاونا بدتر خونم شده کثافت خونه .هرچی میگم نیار میگه پولشو دادم اخه پول توکجابود پول نداری نون بخری
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14101 شیشه مصرف میکنه ب من میگفت بگو بیاد پیش ما بخابه .بیشرف بخاطر این حرفش متنفرم ازش حق طلاق گرفتم ازش روانیه بازم به غیرتت ، طلاقش بده تا به خودت و بچه ات صدمه نزده
andomi عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 3768 بخدا دارم اینکارو میکنم میخام مرد خودم باشم دیگه واقعانمیشه ب کسی اعتناد کرد به دخترم چشمداشت خدا لعنتش کنه بی شرف.....چی مصرف میکنه؟چندسالشه؟دخترت چن ساله س؟