2777
2789
عنوان

شوهرمو ازخونه انداختم بیرون بلخره

802 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها تاپیک قبلیامو بخونین متوجه میشین.من دیروز بلخره شوهرم انداختم بیرون فقط وسایلاش مونده خرت پرتاش کارگربگیرم ببرن.امروز خیلی پرو برادرشوهرپدرشوهرم اومدن میگن بزاربیاد زندگی کنید.بخاطر من پیرمرد بزار.منم اصلا جوابشونو ندادم‌یاد حرفای ک به دخترم زده اتیشم میزنه .اشغال جمع کن هرچی پیدا میکنه میاره خونه.مصرف هم داره .هی التماس میکنه درست میشه اتاقمو به گ و گشیده راهنمایی میکنید تورخدا منو 

توی این شرایط قضاوت یا تصمیم گرفتن خیلی سخته 

ببین نمیشه بفرستید کمپ ؟ 

ولی خوب اگر دور باشه از خودت و بچه ات امنیتی بیشتره 

خونه به نام کیه ؟ 

طلاق بگیر و حضانت بچه ات رو بگیر برو یه جایی که نتونه بهتون صدمه بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این شرایط قضاوت یا تصمیم گرفتن خیلی سخته  ببین نمیشه بفرستید کمپ ؟  ولی خوب اگر دور ...

خونه بابا م میشینیم .بچه مال شوهر اولمه.خودم نگهش داشتم باباش زن گرفته بود جداشدم خودم نگهش داشتم 

خونه بابا م میشینیم .بچه مال شوهر اولمه.خودم نگهش داشتم باباش زن گرفته بود جداشدم خودم نگهش داشتم&nb ...

خوب پس ازش جدا شو ، همچین مردی نباشه تو زندگیت بهتره هم برای خودت هم بچه ات 

اصلا هم به حرف خانواده اش گوش نده 

خوب پس ازش جدا شو ، همچین مردی نباشه تو زندگیت بهتره هم برای خودت هم بچه ات  اصلا هم به حرف خا ...

درسته دیگه باهاش کاری ندارم.وسایلاشو بندازم بیرون هرچی ازبیرون پیدامیکنه میلره خونمون.انگار اینجا خرابس ازبس اشغال میاره

درسته دیگه باهاش کاری ندارم.وسایلاشو بندازم بیرون هرچی ازبیرون پیدامیکنه میلره خونمون.انگار اینجا خر ...

به خدا این روزها با این مردها هر چی آدم ازدواج نکنه آرامش و حال خوشش بیشتره 

انگار همشون دیوونه شدن ، نمی دونم این موادها هم چیه که میزنن مغزشون می پوکه

چه بلاهایی سرت اومده شوکه شدم دخترتو تنهایی بزرگ کن مردای ایرانی کلا بدرد زندگی نمی خورن خوباشون هم ...

بخدا دارم اینکارو میکنم میخام مرد خودم باشم دیگه واقعانمیشه ب کسی اعتناد کرد به دخترم چشمداشت 

به خدا این روزها با این مردها هر چی آدم ازدواج نکنه آرامش و حال خوشش بیشتره  انگار همشون دیوون ...

شیشه مصرف میکنه ب من میگفت بگو بیاد پیش ما بخابه .بیشرف بخاطر این حرفش متنفرم ازش حق طلاق گرفتم ازش