2777
2789

مثلا آدم مسن اطراف من خیلی زیاده از همه طلبکارند دوس دارن همه بچه ها نوه ها عروس ها داماد ها هواشونو داشته باشن هی برن و بیان زنگ بزنن اما اونا هیچی چرا، چون تو کوچکتری در هرصورت باید اینکارا رو بکنی

اما این از نظر من منطقی نیست نه اینکه بهشون بی احترامی کنم نه ، اما لطف و محبتی که از خودشون ندیدمم نمیتونم درقبالشون انجام بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افراد متوقع که گذر عمر رو اسمش رو گذاشتن تجربه نفرت انگیزن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
عجب جمله ای گفتی هاا واقعا همینه هر بزرگی خودش تعیین میکنه واقعا بزرگ باشه نه که فقط سناً بزرگ باشه

دقیقا همینه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

افراد متوقع که گذر عمر رو اسمش رو گذاشتن تجربه نفرت انگیزن

باورت میشه این باعث شده از هرچی مسنه متنفر بشم چون همه پیرای دورم مغزشون خالیه ها دلشون سنگه و بشدت متوقعن

دقیقا وقتی از کسی محبت ندیدی چطوری میتونی هی بهش محبت کنی

بحث محبت کردن جداست 

مطمئن باش ، هیچ محبت و مهربونی بی جواب نمیمونه 

درسته الان روزگار طوری شده ، محبت نمیشه کرد 

ولی اون کسی که باید جواب بده ، بموقعش جواب محبت رو میده 

فقط باید باور داشته باشی 

باورت میشه این باعث شده از هرچی مسنه متنفر بشم چون همه پیرای دورم مغزشون خالیه ها دلشون سنگه و بشدت ...

کاملا متوجه هستم چی میکشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بحث محبت کردن جداست  مطمئن باش ، هیچ محبت و مهربونی بی جواب نمیمونه  درسته الان روزگار ط ...

مثلا من مادر بزرگم ازم انتظار داره برم دیدنش بهش زنگ بزنم

اما اون اینکارو نمیکنه درقبال من ن اینکه بگی بلد نیستا بلده

به هر کسی که دلش میخواد زنگ میزنه اما من نه ،خب بنظرت منطقیه این توقعش؟