2777
2789
عنوان

شما جای من بودین جواب مادرشوهرم و چی میدادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم چیز بدی نگفت.

منم ۲۵ سالم بود میخواستم اولی دنیا بیارم همسرم میگفت بگو لوله هارو ببندند.

به مادرشوهرم گفتم گفت هرگز این کارو نکن. پس فردا شوهرت بچه خواست میخوای چکار کنی؟

نذاشت.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بگو منتظر بودم یکی گوه بخوره این حرفا رو بزنه بعدش اقدام کنم..... اخه ب توچه

واقعا این حرفا رو ب ی بزرگتر میگید خودتون ک ب دیگران مشاوره میدید

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بلخره ده سال از زندگی مشترکتون گذشته تازه صداش دراومده خیلیا همون سال اول سیم جین میشن که بچه بیارن زورشون میکنن.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
همین و گفتم اما باور نکرده نشسته داستان بافته

فقط با همسرتون هماهنگ باشید که دو حرف نشید 

و فقط به حرفاشون گوش کنید زیاد براتون مهم نباشه

تولیدکننده تابلو سه بعدی کریستالینه🥰اینستاگرام👇@arsha.artgallery 

حساس نباش گلم،این حرفا نقل و نبات مادرشوهراس،اونقدر محکم باش تا با این حرفا نشکنی،بهش میگفتی،خداروشکر معایناتمو انجام دادم هیچ مشکلی ندارم،هروقت خودمون صلاح دونستیم،اقدام میکنیم

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱

در کل اگه زوجی قصد بچه دار شدن دارن توی زندگی مشترک خیلی نباید عقب بندازنش، نمیشه که پدر مادر چهل پنحاه ساله بچه تازه ب دنیا بیاد اختلاف سن با پدر مادر و شرایط تربیتی بچه رو هم باید در نظر گرفت. اگرم قصد ندارید که هیچ.

در کل ایشون هم حرف بدی نزدن .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
واقعا این حرفا رو ب ی بزرگتر میگید خودتون ک ب دیگران مشاوره میدید

ببینید من حرفم اشتباه بود چون حرصم گرفت یاد مادرشوهر سابقم افتادم.... من اشتباهم این بود باهاش رفتم دکتر زنان برای تنبلی تخمدان... واین خانوم رفت ب همه فامیلا گفت ک من باردار نمیشم و کلا پیچید.... در حالی ک من اصلا قصد بارداری نداشتم.... لحن صحبتن بد بود معذرت

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
حرف بدی نمیخواسته بزنه فقط بد گفته دلسوزیشو

اخه تابحال ب من نگفته اقدام کنید برا بچه. بعد یه دفه اومده میگه بچتون نمیشه مشکلم از توعه عب نداره برو دنبالش درمان کن من پولم میدم. من اخه اقدام نکردم هنوز