2777
2789

هرچی تاپیک بی محتوا ترو چرتو پرت تر بازدید و جوابا بیشتر ، مادر شوهرم فلان کرد ؟ من خوشگلم ؟ شوهرم فلان گفت .... الان یه تاپیک زدم راجب زبان بدن اقا پاشید بیاید اطلاعتمون کنار هم جمع کنیم تو اجتماع میریم بلد باشیم چه کنیم چی بگیم چی نگیم فرهنگمون بره بالا همینه دیگه انقد همه بی فرهنگن تا پاتو میزاری تو جامعه و بیرون خودمم جزوشون هستما خودمو جدا نمیکنم چون هیچکس واسش اهمیتی نداره و هیچکسم بهمون یاد نداده و خودمونم نخواستیم  هممون هممنو احتیاج ب یادگیری داریم هیشکی نیس،ک بگه من فول اپشن بلدم ... 

یا من تایم بدی اومدم

یا کلا دیگه این سایت به درد نمیخوره

هرچی تاپیک زدم راجع ب جهیزیه کسی جواب نداد

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکتو ندیدم

ولی یه چیزایی بلدم 

مثلا اینکه اگه به پیشونی طرف نگاه کنید تمرکزش کاملا به هم میخوره و اعصابش خورد میشه

بخوای کسی رو حرص بدی میتونی به کفشاش نگاه کنی

اگه توی یه جمع هستید و حرف خنده داری زده میشه ناخودآگاه کسی که شمارو دوست داره بهتون نگاه میکنه ومیخنده (مرد و زن هم نداره)

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تاپیک زدی زبان بدن 😶😶😶😶 چرا توقع داری همه راجع بهش بدونن 😶😶 اگه میدونستن می‌گفتند دیگه، شکای ...

ن بابا ب ندونستن نیس کلا واسشون بی اهمیته  چیزای سطحیو مادی گراییو اینا رو بورسه

رفتم دیدم تاپیک شمارو خب حرف شما هم کم از خاله زنکی نداره بنظرم میخوای بدونی کدوم مرد شمارو چطوری نگ ...

ن خاله زنکی نیس دارم میپرسم تفسیرش چیه 

ادم باید بدونه تو چه موقعیتی چیکار کنه چی بگه چون من مدام ایشونو میبنم و کارم بهش گیره  و خیلی وختا قبل از اینکه حادثه ای چیزیو اگه قرار باشه بیوفته از طرف یه انسان ، با گرفتن این سیگنالها  از قبلش میشه فهمید که نیت طرف چیه و پیشگیری کنه  همون حرف قدیمیا پیشگیری بهتر از درمانه همیشه یه ادم باهوش و کار بلد قبل از اتفاق افتادن جوانبو در نظر میگیره که موقع پیشامد بدبختی نکشه !!!!!