2777
2789
عنوان

نزدیک عروسیمه بنظرتون فیلر بزنم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 44 پست
رقص تانگو عروس داماد بدون دی جی میشه؟؟؟؟؟؟؟  چون امروز شیش تا تاپیک زدم دیگ نمیتونم بزنم، ب ...

اوهوم چرا نشه

فقط یکی رو ک قبلا باهاش اهنگاتو و برنامتو هماهنگ کردی، باید تو تالار بگی ک ب باندش وصل شه 

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کردم واقعا یعنی اینجوری میشه؟

احتمالش هست یه دختره انجام داده بود تو اینستا داستانشو نوشته بود واقعا ترسیدم قرار بود فیلر بزنم حتی وقت گرفته بودم کنسل کردم 

از دکترم پرسیدم امکان داره بشه؟ گفت بهش فکر نکن انشاالله نمیشه😑منم گفتم با انشاالله و.. که نمیشه ترسیدم 

چون من دلم نمبخاد دی جی منو ببینه  بهرحال میبینه مگ ن🤔اگر تو سالن باشه عروسی

زنونه مردونه جداس عروسیتون یا مختلط؟

اگر جدا باشه و دی.جی مرد باشه نه نمیبینه

البته اگر اخر مراسم مختلط نشه عروسیتون

اگرم مختلط بشه اخرش،شنل داری دیگه

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
احتمالش هست یه دختره انجام داده بود تو اینستا داستانشو نوشته بود واقعا ترسیدم قرار بود فیلر بزنم حتی ...

منم میخواستم بزن دو دل بودم الان ک شما اینو میگی

واقعا ب ریسکش نمی ارزه 

زنونه مردونه جداس عروسیتون یا مختلط؟ اگر جدا باشه و دی.جی مرد باشه نه نمیبینه البته اگر اخر مراسم ...

یسوال 

مثلا من برم تو سالن اجار کنم برا یشب اگر خانوما بیان سالن پس اقایون میرن کجا؟؟؟؟؟ دیگ توسالن یا جای خانماس یا اقایون 

اخه من دلم نمیخاد مختلط بشه