دو روز پیش دکتر بودم سرما خوردم فشارم ۷ بود ولی سرگیجه نداشتم
سرم و دارو داد بهتر شدم
ولی امروز سرگیجه دارم ضعف تو دست و پا
از مریضیه یا فشارم بالا پایینه ؟
مطب ها هم اینقدرررررر شلوغه دلم نیست برم دوباره😭😭😭😭
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
بخاطر مریضیه بنیتو باید قوی کنی کمپوت اناناس و مولتی ویتامین و ویتامین سی جوشان بخور هر روز
اناناس بد نیست برای بارداری؟
مثل هویج اینا؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو کلینیک سوالتو بپرس دکتر جواب مبده یا انلاین ویزیت شو
باشه عزیزم مرسی
اره لکه بینی داشتم کم کم تبدیل شد به خونریزی استرسمم خیلی زیادبودمن اینقدنفس عمیق میکشیدم فکرکن همین استرسمم باعث شد😭😭😭خیلی حالم بده حاملگی سالم برام شده یه رویا کی اخه بالک قهوه ای بچش سقط میشه برامن شد یکی هم گفت که یه هفته رشدش عقب مونده یعنی هفته شیش بودم سونوگف ازلحاظ رشد توپنج هفته هست مصلحت خدادرسته خیلی گریه کردم چه کنم دیگه