بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازووقتی که اومده توخونمون پای همه فمیل روقطع کرده حتی خواهرناتنی دارم الان یه پنج سالی میشه خونه بابام ننیادازبس داداشم وزنش اذیتش کردن الان چندماهی اشتی کرده باپدرومادرم اونم کم میاداگرمن باشم خوته بابام بیشتربه خاطرمن وبابام میاددوتازن داداشدیگه هم دارم بااوناهمهمین جوره ولی خوب میگم چون پولدارن داداشم همه تزش حساب میبرن دیگه منم خونه بابام نمیرم خیلی اذیتم کردن همش طعنه وکنایه مثل گداهاباهم رفتارمیکردن وهمش مسخره شوهرم که چی بگم
منم باهات همدردم ولی با این تفاوت که من خواهرشوهرم باهامون اینکار رو کرد. هرکاری داشتن شوهرم براشون انجام میداد تا برقکشی خونشون رو هم کرد ولی وقتی شوهرم ازش خواست که یه برگه امضا کنه برای دست چک گرفتن، نکرد. بعضی ادما فکر میکنن اگه برای بقیه کاری کنن ازشون عقب میمونن درصورتیکه اینطور نیست
ازپدرومادرم هم خیلی ناراحتم من وقتی یه روماشین پدرم روازش قرض میکردم مادرم کلی نارحتی درمیوردوپدرم کلی ناراحتی ولی برای بقیه بچهاشون اصلااینجورنبودن من وشوهرم به عنوان نوکرتوخونه بابام شناخته شده بودیم ولی پسراش وعروساش مثل پادشاه وملکه بودن حتی برادرزادم اگرحرفی میزدمیگفتن اون راست میگه شوهرتودروغ میگه ثابت که میکردم بچه دروغ میگه نیگفتن خوب دیگه همین