2777
2789
عنوان

به زور میخوان ازدواج کنم😣

2997 بازدید | 37 پست

ای خدا چیکار کنم 

نمیدونم کِی از بدبختی نجات میکنم اخه اینم شد زندگی اول که از دعواهاشون افسرده شدم و تجدید آوردم با کلی زحمت و خوندن پاس کردم رفتم رشته موردعلاقم 

حالا که یکم روابطشون بهتر شده میخوان با پسر دوست بابام ازدواج کنم

من ۱۵ سالمه اصلاً نمیخوام به اینجور چیزا فکر کنم

پسره ۲۱ سالشه پسره خوبیه دانشجوی رشته کامپیوتره تو تبریز

یه خواهر و یه برادر دیگه هم داره 

برادرش ۲۶ سالشه سه ساله ازدواج کرده خواهرشم یه ساله ازدواج کرده

مادرش خانه داره

پدرش مهندسه وضع مالیشونم اوکیه 

همینا باعث شده مامان و بابام پاشون رو بکنن تو یه کفش که الا و بلا باید با این پسره ازدواج کنی

دو ساعت پیشم بدون اینکه من بدونم اومدن خواستگاری 

به خود پسره هم گفتم که من علاقه ای ندارم بهتون و میخوام درس بخونم 

گفت خب درستم بخون و کم کم علاقه مند میشی و...

وای خدا هیچکس نمیفهمه 

تو رو خدا بگید چیکار کنم دارم بدبخت میشم

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

واییی پشماممم تو فقط پانزده سالتههه😬☹️

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگونههه
تهش اینه که کتک میخوری دوتا داد میزنن سرت
بهتر از اینه که نوجوونی و جوونیتو هدر بدی...
باور کن تبعات نه گفتنت خیلی کمتر از تبعات بله گفتنه...نمیتونن مجبورت کنن که

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چرا خانوادم نمیفهمن اخه من کلی هدف دارم 

اصلا قبول نکن اصلااااا خیلییی بچه ای 

بعدها ک شغل خوبی پیدا کنی موقعیت های بهتری م پیدا میشن برات

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

پدر مادرت عقل ندارن میخوان تو 15 سالگی شوهرت بدن؟ اصلا قبول نکن

واقعاً دارم دیوونه میشم ،چیکار کنم ،؟خانواده پسره میدونن مخالفم و راضی نیستن ولی ...

چی بگم انقدر خودخواه هستن به خاطر علاقه پسرشون یا هر چیز دیگه منو بدبخت کنن

باورم نمیشه بابام همیشه میگفت من زیر ۲۰ نمیزارم ازدواج کنی پس الان چیشده

دسته خودته دیگه 

نمیتونم هضم نم چجوری مجبورت میکنن
سر سفره عقد بگو نه
اصلا به پسره محل نده
فکر کن دیواره...فقط هرجور شده قبول نکن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

گلم خوبه ک مخالفی سنت کمه کلی راه پیش رو داری چیه تلپی بیفتی تو زندگی متاهلی و چالشاش

پسره هم واقعا بچه ست ،۲۱چی میفهمه زندگی چیه اخه

ته تهش کتکت میزنن،ولی می ارزه کتک بخوری 

سفت و سخت بگو نههههه،بگو کتکم بزنین ولی سر سفره عقد ابروتونو میبرم جلو همه میگم ب زور میخواید عقدم کنین و بله نمیدم 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
نمیتونم هضم نم چجوری مجبورت میکنن سر سفره عقد بگو نه اصلا به پسره محل نده فکر کن دیواره...فقط هرجور ...

میدونم اگه سر سفره عقد همچین کاری کنم زندم نمیزارن