2777
2789
عنوان

🌱بچه ها چقد خوبه شماهارو دارم....

58 بازدید | 2 پست

آدم از حرف هاتون دل گرم میشه.... اروم میشه.... خیلی دلم گرفته.... کاش خدا همه ی دریا هاش و همه ی ابرهاشو بهم میداد ک ب حال خودم گریه کنم...آرزوهام توی سینم دفن شدن.... کاش مرگم میرسید🖤🖤🖤🖤🖤🖤

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

💕💕

«من هستم» هایی که بر زبان می آورید، می‌تواند باعث موفقیت یا شکست شما شود.

متأسفانه ما همیشه مرتکب اشتباه می‌شویم و از عبارات منفی استفاده می‌کنیم. در آینه نگاه می‌کنیم و با ناراحتی سرِ خود را تکان می‌دهیم و می‌گوییم: «من بسیار پیر هستم».

بعضی از دوستان خود را می‌بینیم و احساس می‌کنیم آن‌ها از ما بااستعدادتر هستند و زیرِ لب با خود می‌گوییم: «من خیلی متوسط و معمولی هستم».

در اغلب موارد ما از قدرت عبارت «من هستم» علیه خود استفاده می‌کنیم و آگاه نیستیم که این کاربرد نادرست، به چه میزان می‌تواند در آینده ما اثر مخرب داشته باشد.

قانون این است: هر عبارت یا صفتی که به همراه دو کلمۀ "من هستم" بیاورید، بخشی از واقعیت شما در آینده می‌شود.

هر صفت یا عبارتی که بین دو کلمه "من هستم" قرار دهید، به نحوی آن را به زندگی خود دعوت کرده‌اید و اجازه ورود به آن را داده‌اید.

اما خبر خوب این است که: این شما هستید که تعیین می‌کنید چه عبارت و یا صفتی را بین دو کلمه "من هستم" قرار دهید.

از این لحظه به بعد شما باید بیش‌تر مراقب کلام خود باشید. صبح از خواب بیدار شوید و چیزهای مثبت را به زندگی خود دعوت کنید.

🔅«من خوشبخت هستم»،

🔅«من قوی هستم»،

🔅«من باهوش هستم»،

🔅«من بااستعداد هستم»،

🔅«من بانظم هستم»،

🔅«من ثروتمند هستم».

هنگامی که شما این‌گونه سخن بگویید، استعداد، قدرت، هوش، فراوانی و ثروت البته با تعیین هدف، برنامه ریزی، استمرار، تلاش و مقاومت در کار به سمت شما می آیند  و در زندگی شما جاری می‌شوند

@BehtarinMadareDonya

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان