2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

51 بازدید | 9 پست

دیروز با شمع اصلاح کردم صورتم دون دون قرمزه

لپ هام و گونه هام

خیلی شدیده

چیکارش کنم؟؟ 

خیار

یخ

ژل بعد از اصلاح

ماسک 

بعد از اصلاح اینارم گذاشتم ولی باز دون دونه

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

هرکای میکنم نمیتونم عکسشو بذارم

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

خواهش میکنم یه چیزی بگید

اصلا بعد از چندروز میرن؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب زودی دونه های قرمز میشه جوشای سر سفید و ریز گوگولی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ب زوری دونه های قرمز میشه جوشای سر سفید و ریز گوگولی

😂💔💔😂💔💔💔💔💔

چیکارکنم زودتر برن؟ 

😂💔💔😂💔💔💔💔💔 چیکارکنم زودتر برن؟ 

اگ میدونستم ک خوب بود ، خیار رنده کن بزار صورتتو با یخ خنک نگه دار 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حساسیت کردی من که هر وقت اینطور بشم خیلی طول میکشه تا خوب شه صورتم

اصلاح نکنی مو داری

اصلاح کنی جوش داری

نمیدونم چیکارکنم

لیزر کن یا با تیغ اصلاح کن 

با تیغ هم جوشای ریز میزنم