2777
2789
سنت کمه که تپسی سرویس مدرسه اورده اونجا میشه عضو تپسی شد و انجام داد . ولی تو کلا یه ساله رانندگی یا ...

میخوام تا حد ممکن از خونه بیرون نرم

اره متاهلم

ممنون عزیز

آبی به رنگ احساس من💙
درامدش خوبه یا کمه میشه راهنماییم کنید🤦🏻‍♂️

والا پارسال سرویس گرفتم بستگی ب منطقت داره ک نرخ ماهانه چقده..تاکسیرانی چقد مشخص میکنه..

خیاطی هم من براخودموخانوادم انجام میدم ک خیلی بصرفس..

اگ خیاطیت عالی باشه و جابیفتی بین مشتریات درامدشم خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام امضاتون رو خوندم

شماترنس نیستید

تلقین ها شمارو اینطور کرده

به فکر درمان باشید

حیفه زجر بچگی رو با تغییر جنسیت اشتباه بگیرید

مخصوصا که متاهل هم هستید

ببخشید میدونم نباید داخل لین تاپیک اینو میگفتم اما تاپیکی که فرمودید ترنسید قفل بود.

من هنرجو مثل شما داشتم 

عواقبشو دیدم و برای همین دلم خواست بهتون بگم.

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

سلام میشه درخواست منو قبول کنید پی وی🙏

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

سلام‌ اون تاپیک کاهش وزن ترکید. قدم 187 وزن 110 . اکه خواستی درخواستمو قبول کن

شمایی که میگی چرا مردا میان نی نی سایت. تاپیک نزن چرا شوهرم بهم توجه نمی کنه ، حرف نمی زنه، جلو خانوادش پشت من نیست ، احساس نداره، زندگیش همش شده کار و پول درآوردن‌.  با احترام شما مرد و دستگاه عابر بانک می بینی.